Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
valex:
Yoro
Аз както и още няколко колеги предложихме вариант за тестване на системата чрез смяна на акумулаторите. Може ли да те помоля да сложиш две ЦК ключета, да замериш в началото напрежението на акумулаторите. Да пуснеш системата да работи няколко часа като от време на време разменяш акумулаторите? Накрая пак да измериш напрежението на акумулаторите.
edin:
--- Цитат ---Чисто практически подобното не привлича подобно когато се говори за два отрицателни заряда.
--- Край на цитат ---
Така е!
Електретът е с две плочи, с различен потенциал. Значи електроните, си вървят заедно със своите противоположности.
madsatbg:
--- Цитат на: valex в Октомври 29, 2015, 08:01:53 am ---Yoro
Аз както и още няколко колеги предложихме вариант за тестване на системата чрез смяна на акумулаторите....
--- Край на цитат ---
Здравейте,
Жоро не ползва два акумулатора.
Димелсофт отбеляза, че ползва токоизправител "ТЕС".
Аз също го видях.
От "Теса" подава дааалеч по високо напрежение от 12 волта.
Така, че експеримента с врътката на акумулаторите не става.
Аз например подавам до 40 волта на моя генератор ГОГО1, за да поддържам на изхода му 12 - 15 волта, за да зареждам акумулатора.
Ще кажете ти си с една бобина.
При Жоро, метода е същия., независимо, че е с пет бобини.
Ватметъра показва входа, волтметрите показват изхода на ГОГО1.
valex:
madsatbg
Мерси за уточнението!
На твоята система ако се добави още една приемна бобина дали и тя ще даде същия изход?
juliang:
Някой дали е пробвал да види какво ще стане ако снопа телове в сърцевината на бобината се замени със цяло парче метал? Едно парче арматурно желязо примерно... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия