Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (91/202) > >>

edin:
Забравяте, че единия модел на Бедини, няма галванична връзка, от бобината до акумулатора. Там зарядът се прехвърля, от бобина, към кондензатор и едва тогава, към акумулатор, т.е. пикове в случая, няма към плочите на акумулатора.

coke2k, какви са импулсите на зареждащото напрежение под товар? Имали ли "игли" и колко волта са?

Yoro:
Сигурно този модел с кондензатора е толкова хубав, че Бедини не го продава.
Държи го за себе си...При този вариант няма същата реакция в батерията.

Ето какви са импулсите.Зареждат се няколко батерии паралелно свързани.
https://www.youtube.com/watch?v=fyJjjXbQz8c&feature=youtu.be

Михаил Кузмов:
coke..., ако батерията ти е читава и маркова просто я презареди ! Ще издържи под контрол. Наблюдавай да не загрее и "забременее". Преди Yoro да ме просвети не смеех.
Yoro, това сме видели мнозина. Защо упорито отказваш да завъртиш заредена батерия като източник ? Достатъчно предложения имаше. Сякаш не си ги прочел. Кажи нещо по въпроса !
Моята "ремонтирана" батерия се държи отлично, защото си беше отлична. Зареждам, разреждам, презареждам, няма проблем. Презаредена издържа малко повече от нормален заряд. Е, нормален заряд е за нова батерия че току виж се скапала от презаряд.
И сега си задавам един въпрос ? Защо производителите на батерии, не са обърнали внимание на Джон Бедини ?

az_skeleta:
Не презареждайте батериите!!! Ще ги скапете. При възстановяване може един, два пъти но не прекалявайте.

Yoro:
 Здравей Михаил Кузмов!

Нищо не си разбрал.Твоята батерия вече е абсолютно променена и ако не я тормозиш с тая лампа а си я поставиш на бормашината ще се убедиш, че е несравнима.На моята бормашина батерията не съм я зареждал повече от два месеца и работя с нея всеки ден.Това се случи и на доста други на които поставих такива батерии.

(И сега си задавам един въпрос ? Защо производителите на батерии, не са обърнали внимание на Джон Бедини ?)

Защото трябва да се продават фотоволтаици и батерии и даже за да се спомогне за повече продажби се продават и зарядни които трепят батериите.

На другия въпрос се опитай да си отговориш сам.....
Може и да отскочиш до мен.

Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия