Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (102/202) > >>

mi68:
Здравейте!
Импулсният ток е с по-малка величина, заради инертността на йоните на електролита. За това може се слага шунт със 1 ом или 1 килоом и да се мери импулса. Тъй като имаме реактивни елементи, трябва да се мери фазова разлика, реактивните елементи манипулират времето и хоп - може да имаме СЕ! Тук имаме два противоположни посока от различни токоносители, а те раждат нова същност. Количествено потоци не са уравновесени, но при определени условия може да се създаде имплозия и добиване на СЕ!
Идеята ражда мисъл, мисълта знание!

Yoro:
Здравейте скептици!

Скоро ще видите това което искате и се надявам, че ще го проумеете най накрая. Ще разберете, че не може да се смята по известните ви формули. Аз също мога да смятам и затова ви пиша това. Получават се абсурдни ефекти според съвременната наука. Например:
Когато генераторът ми беше с една бобина имаше някаква ефективност. Като добавих втора бобина ефективността му не стана два пъти повече, а много повече...Като добавих трета не стана три пъти по ефективен, а многооо повече, а с пет стана поне сто пъти повече. Значи две по две не е четири. Бобините  са еднакви.Като направя новия, който ще е с две по пет бобини нямам представа колко ще се вдигне ефективността му. Скоро ще е ясно.
Нека теоретиците си отворят нова тема и там да пишат. Всеки може да пише каквото мисли, че е правилно, но нека тук пишат тези които и работят и са видели какво се получава наистина...

Надявам се, че ще ме разберете и няма да пречите на щурите които и работят..

Поздрави Жоро!

Михаил Кузмов:
Че кой ВИ пречи Yoro ? Да не би някой да е дошъл у вас, да ти удря главата в масата ? Тук във форума всичко е нормално. Имате опоненти, имате поддръжници. Слагат ВИ точки на рейтинга. Така е по цял свят. "Абсурдните" ефекти имат обяснение. Само че ВИЕ не си правите труда да ги пруомеете ! След 15 месеца Владимир ни показа шашкащи се уреди и светлина от една кутия. От това трябва да разберем, че видите ли, нещо извънредно става. Ти в момента без да показваш нещо, ни пишеш за .....поне 100 пъти !! И двамата предварително хвърляте шашкащи само-хвалебствия, белким шашнете форума. ИСТИНАТА Е, НИТО ЗНАЕТЕ КАК СЕ МЕРИ, НИТО ИМАТЕ МЕТОДИКА НА МЕРЕНЕ !!
Писал съм на Владимир преди година, пиша и на теб сега. Като представите НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства ще зашлевите плесници на всички опоненти.
Бъдете здрави !

Yoro:
Мишо сигурно ти е доскучало та седна да напишеш нещо.Това което пиша е факт  и ела пак и го измери.Май не си прочел какво съм написал.До момента съм показал всичко и който можа разбра за какво става въпрос.За това какво ще се получи при новия ще видим.Скоро ще е ясно.

https://www.youtube.com/watch?v=_u3ZT_5-gag

На клипа уредите на изправителя показват консумацията на генератора.Цифровия уред на синия кабел показва тока на зарядка на батерията а малкия стрелкови уред консумацията на реотана от батерията.
Вижда се, че като включа реотана консумацията от генератора се повишава с около 100мА и батерията продължава да се зарежда а консумацията на генератора не се променя.Това е така защото енергията се добива в батерията в следствие на реакцията предизвикана от импулсите и тя е повече.Тока който консумира реотана трябва да го добавите към тока за зарядка и тогава смятайте.

vsl:

--- Цитат на: coke2k в Ноември 30, 2015, 10:23:05 pm ---Nizo, направи кратък анализ.
Това, което се вижда: в ляво 2х12в/7ач последователно, шим контролер за дц мотори, китайски волт/ампер мер с 100а шунт. В дясно 2х12в/7ач батерии паралелно, амперметър с преработен шунт - гледат се цифрите, които съм писал с фулмастер. Сравнително точен е но и 1 ампер грешка не бърка. Китайския е значително по несигурен. Така.  Дросела е от металхалогенна лампа 400вата, шим контролера е ясно какво прави и има 2 диода 5408 които бухат обратното едн във запаралелените батерии...

--- Край на цитат ---

Здравей coke2k,

Можеш ли да ми дадеш схемата или шаблона за платката? Устройство с въртящи се части ми е трудно да направя но това ми е по силите. Благодаря предварително

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия