Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (116/202) > >>

Радико:
yoro нали генератора ти може да зарежда 3-4 акумулатора едновременно. Да ти дам един високомоментен постояннотоков мотор на 36 волта да върти генератора и да затвориш цикъла, съответно да затвориш и устите на горепосочените. 

juliang:

--- Цитат на: Радико в Май 26, 2016, 04:12:51 pm ---yoro нали генератора ти може да зарежда 3-4 акумулатора едновременно. Да ти дам един високомоментен постояннотоков мотор на 36 волта да върти генератора и да затвориш цикъла, съответно да затвориш и устите на горепосочените.

--- Край на цитат ---
На бединито не му трябва мотор за да се върти... :) Трябва му източник на ел. енергия, за да "бута" кольолото чрез импулси в намотките.

Аtos:
Yoro, предлагам ти един експеримент - ще ти пратя няколко малки батерии "Дюрасел" по 1,5 волта (всъщност са волтови елементи), които по принцип не са предвидени за зареждане. Знам колко са разредени и на колко време са. Ако съм прав в интуитивното си схващане, ще се заредят, но ще придобият и други качества, би ми било интересно да ги изследвам.
И...мисля, че си в лека неточност - не "генераторът ти работи като живо същество", а заредените от него батерии!
Той само ги "заразява с живот", така да се каже...
Ако си съгласен на този експеримент, пиши ми на лично, аз после ще споделя резултатите.
Някак си ми се върти (подсъзнателно) връзка с вертушката на Ринат Шаймуратов...а там има доста странни процеси.

Yoro:
atos!

Сега ще ти изпратя различни батерии които са били абсолютно мъртви и възстановени.
Ще ти пратя литиеви батерии от лаптоп който вместо на 11.1V бяха на 150mV.
Дефакто абсолютно унищожени. Мъртва батерия.
Сега е не на 11,1 а на 12,2V  ;).
И като я натовариш с 20 W чакаш поне тридесет минути да падне на 11,1 V и още поне час да се разреди на 10V .
Та това е невъзстановима батерия според спецовете. :)

бай Теню:
  Yoro   Адмирации за успеха и пожелавам нови и повече такива. Очевидно генератора ти не само със волтажа и честотата, ами и със характера на импулсите привежда акумулатори и батерии в по-ново състояние. Бих искал да попитам преди да пробвам нещо дали имам шанс и ако си опитал вече да споделиш резултата. Дали ако изкарам кабела на една от свещите на колата и подам тока на плюса на една скапана батерия ще имам някакъв положителен резултат или да идвам при теб на свиждане.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия