Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Yoro:
EDM electronics!
Като почнах да се занимавам с това вече бях пенсиониран от телк. :(
Ако някой ме беше бутнал в тази насока по рано..
Вече щях да съм се откачил от енергото. Трябват и пари. :(
Та още малко търпение.
Започнах наново работа и то заради това.
Скоро ще е .
EDM electronics:
Yoro, съжалявам човече, че си пенсионер по болест. Пожелавам ти да се оправиш и да надживееш "здравите".
Ще те посетя, ще видя какво си сътворил и дори и да имам и най-малки съмнения, че си прав в това което казваш, ще ти помогна с каквото мога - материали, пари... но за работа по самозахранването.
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Юни 09, 2016, 09:12:52 am --- Няма друга причина точно жичката вътре да свети, а примерно да не свети балона или фасунгата й, освен притичането на ел. ток, загряващ елемента с най-голямо съпротивление. А загряването до температура на светене не може да се случи без да има и излъчване на топлина (или поне аз не се сещам за такъв начин).
--- Край на цитат ---
Ето ти такава крушка, не пари и...свети:
--- Цитат на: juliang в Юни 09, 2016, 09:12:52 am ---С'я едно нещо дет изглежда като гъска, плува кат гъска, лети кат гъска, грачи кат гъска ... явно е гъска, и трябва да потърсим причините в уредите с които я наблюдаваме, и да разберем защо на екрана на телевизора не я разпознаваме като гъска.
--- Край на цитат ---
Ами...много просто, щото си като оня чукча - "Вий знайте ли северен елен?"...
Та...ако не знаеш друго животно, освен северния елен, как да ти обяснят, че виждаш...крокодил?
--- Цитат на: krasias в Юни 09, 2016, 11:10:40 am ---Здравей juliang, обратния електромагнитен импулс не е студено електричество, както мислят повечето от вас, той си е най обикновено електричество. Другата енергия влиза заедно с него от генератора, но според мен не е правилно да се нарича студено електричество, да усещането е че е студена но не е електричество. Това е етерна енергия от етера в околното пространство и може да се движи и съхранява в проводници и изолатори. Етерната енергия представлява "енергия памет" енергия която се управлява чрез информация, ако нанесеш някаква информация върху нея тя се превръща в това което и диктува вложената информация. Тази енергия е предназначена да поддържа всички процеси в Вселената, и това е най лесния и опростен начин за поддръжка. Аз познавам два вида етерна енергия едната е доста далече от нашия свят и е ограничена от специално поле там е само етерна енергия няма информация. Тази етерна енергия е във вид на много фини частици който вибрират на много висока честота. Тука в нашия свят където поради това че има много информация най вече заради това че материята е етер + информация, етерната енергия е на по големи частици които пулсират на по ниска честота. Какво се случва при генератора на Бедини, покрай обратния електромагнитен импулс влиза и малко етерна енергия, тази енергия ще влезе навсякъде в акумулатора, дори и в кутията му нищо че тя е изолатор, защото тази енергия не е ток. Защо е нужен именно акумулатор, защото основното в него е "напрежението", тази етерна енергия ще започне да поема бавно информацията за напрежението и ще започне да се превръща в напрежение, и оттам ще дойде малко енергия в плюс. Това е накратко механизма при Бедини генератора, той не може да се самозахрани поради това че тази енергия по бавно се трансформира, и от него не бива да се очаква много енергия в плюс. Що се отнася до кофата с водата да етерната енергия ще влезе кофата но няма да се трансформира в електричество защото там няма напрежение което да копира.
--- Край на цитат ---
Краси, адмирации за този пост, много добре обяснено!
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2016, 11:59:48 am ---От къде ги четете тези теории, копиране напрежението от етера и т.н.? :D
Няма да крия, не ги разбирам, като вас тия неща, ама по аналогия на казаното, ако прекарам малко прана или етер през една банкнота от 100 лв., дали ще ми я копира в плюс, като напрежението в акумулатора? Ще бъда много щастлив, ако прекарам малко студено електричество през 100-левка, а от нея ми изтупа в краката една 50-толевка да речем..
--- Край на цитат ---
EDM, то е все едно да ти поискам да ми направиш електронен уред, захранваш се от ел. мрежата, който да го прави същото? Понеже ти вярваш, че електричество има, все-пак, нали?
Страшна "аналогия"!
И защото толкова фанатично приемаш изложената информация за "свръхестествена" и фантасмагорична, я категоризираш в абсурдна интерпретация!
Подобна на това:
juliang:
--- Цитат на: atos в Юни 09, 2016, 06:52:55 pm ---Ето ти такава крушка, не пари и...свети:
--- Край на цитат ---
Ама виж я къде свети :) Отгоре на това свети с 1/100 от заводската си мощност. Предполагам че наистина не пари, но вероятно се загрява - пропорционално на светлината която излъчва.
Аtos:
Цъ...абсолютно студена е на пипане, даже след 5 минути!
А като пипнеш стъкления балон, усещаш го като жив от оргонната енергия, трудно е да се обясни с приказки само...
Юлиане...ти поне си практик...не ти ли се е случвало при лек допир на някоя апаратура (говоря за електро непроводимия материал по нея) да усетиш нещо, като минивибрации?
При това без да има никакъв вибриращ елемент по платката или траф!
Отдавал си го на статично електричество, може би?
Е, те това е оргонната енергия!
П.П.Да, не отричам, че може да си намери човек обяснение с "подръчните" си понятия и познание, но това означава, че не се вслушва в сетивата си достатъчно:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия