Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (128/202) > >>

Аtos:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2016, 07:28:50 pm ---Съветвам те да взимаш отношение по теми които са ти ясни, не е задължително по всичко да взимаш участие.

--- Край на цитат ---
Между впрочем...няма да е зле сам да се възползваш от собствения си съвет?

П.П. Изобщо не е "тлеещ", има интензитета на електродъгово излъчване, но е студен.
И като стана дума...би ли споделил собствените си опити със студено електричество?

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2016, 07:28:50 pm ---
Прана, оргон, етер и т.н. по принцип ги казвам със сарказъм, не мисли, че съм пасал патки цял живот. Не възприемай всичко написано буквално.

--- Край на цитат ---
Че защо?
Трябва да сме точни в понятията!
Когато ти говоря за "капацитет", ти трябва ли да разбираш "индуктивност"?

EDM electronics:
Ами смешно е да смяташ, че тлеещият разряд ще продължи да тлее и след като му се изключи захранването.  :D
И щеше да е добре тези неща да ги знаеш, а не сега да ги ровиш в Интернет.

Аtos:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2016, 07:37:35 pm ---Ами смешно е да смяташ, че тлеещия разряд ще продължи да тлее и след като му се изключи захранването.  :D
И щеше да е добре тези неща да ги знаеш, а не сега да ги ровиш в Интернет.

--- Край на цитат ---
Нямам намерение да ровя:)
Измислил си си, че нещо, което ти е хрумнало, може да обясни мой опит - трогателно ;D

И пак ще те попитам - би ли споделил собствените си опити със студено електричество?

Хм...избягваш въпросите и "раздаваш" заключения...к'во ли да се учудвам...

EDM electronics:

--- Цитат на: atos в Юни 09, 2016, 07:40:12 pm ---И пак ще те попитам - би ли споделил собствените си опити със студено електричество?
Хм...избягваш въпросите и "раздаваш" заключения...к'во ли да се учудвам...

--- Край на цитат ---

Виж, мога да преценя в тоя форум кой какви знания и способности има в дадена насока. Ще бъда откровен с теб - електричеството не ти е най-силната страна. Мислиш ли, че като си направил някакъв опит за първолак и ще впечатлиш някой, който е на "ти" с подобни тривиални неща.

Не ми се занимава повече, камо ли да седна да ти обяснявам сега, да ти се извинявам, какъв бил моя опит с някакво студено електричество, при условие, че такова понятие официално не съществува. Опитът ми в общи линии е такъв, че като реша нещо, го правя без да ровя из Интернет и без да питам никой.

Прави си опитите със студеното електричество, но знай, че на отсрещната страна на компютъра няма балами.

Аtos:
Да, не ми е най-силната страна, точно поради това не се смятам (като теб) за "корифей" и мога да установя и наблюдавам неща, които за теб по презумпция не съществуват, затова и никога няма да ги потърсиш, съответно - да ги откриеш.
Покажи ми нещо "тривиално", моля те? Мнооого те моля?

Все пак...темата е за "некласическото поведение" и ефектите на електричеството в генератора на Бедини, за което от теб няма дори теоретична хипотеза? Нищо, освен отрицание!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия