Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
mi68:
Здравейте
Нещата са скрити пред очите и затова едни гледат други виждат.
Студено и топло електричество е по подобие на вортекс тръба на Жорж Ранке. Топлото електричество отделя топлина в проводник, вибрационна енергия-резонанс, дисонанс. Студеното електричество не отделя топлина свръхпроводник, приема вибрационна енергия-резонанс, дисонанс.
В стояща вълна възникват двете явления но, управлението и добива на енергия е много нисък. На този принцип работи "Бедини".
Ако се смени философията, управлението става лесно с две противоположно въртящи се тела. Имаме торсионно (спиново) поле с осева симетрия. При въртене на заряд имаме магнитно поле, то поражда ток, ако въртим маса имаме центробежна и центростремителна инерциална сила. При елементарна комбинация СЕ се постига просто. СЕ?!!!, че то е много просто!
Критиките са важни, защото те тласкаха процеса на развитие.
EDM electronics:
--- Цитат на: mi68 в Юни 09, 2016, 09:46:00 pm ---Топлото електричество отделя топлина в проводник, вибрационна енергия-резонанс, дисонанс. Студеното електричество не отделя топлина свръхпроводник, приема вибрационна енергия-резонанс, дисонанс.
--- Край на цитат ---
Който е на "ти" как знае студеното електричество какво отделя.
Капанадзе в демонстрациите си показва как със "студено електричество" захранва електическа печка с реотани. Но явно те не отделят топлина, а вали сняг от тях. ;D
Ей, само лауреати в тоя форум. От ден на ден става все по-интересно. :D ;D :D
Не може да се отрече, че участниците са с особено тънко чувство за хумор, браво за което. ;D
Yoro:
juliang! Не е проблем да покажа клип с генератора. Исках да го направя като присъстват и други колеги от форума.
За по достоверно. Ако те искат да го потвърдят де.
До момента не се получи.
Както и да е ето клип с обяснения.
https://www.youtube.com/watch?v=wWWIeZQkzDA&feature=youtu.be
И още нещо за което съм писал и преди. Подобен генератор.
https://www.youtube.com/watch?v=vpM9Kkr7c1U&feature=youtu.be
Той е много по малък. Само с една бобина и тя е с проводник 0,4мм.
Има само два магнита, но няма транзистори. Работи с механичен превключвател. Чукче от дилко на стар автомобил.
Този малкия генератор е много производителен. Ще го видите на клипа.
Ако някой помогне да направим механичен певключвател от волфрамови електроди в нужната газова среда или във вакумна среда и с него заместим транзисторите на генератора който направих то той ще има достатъчно мощност да захрани една къща с енергия и то без батерии.
Yoro:
Направим ли това дали ще ви пука от къде е енергията която ползваме?
На мен не. :)
В момента правя още два абсолютно различни от този генератор.
Не отказвам помощ от колеги.
Винаги съм бил за съвместна работа.
Така по бързо ще го направим нещото.
mi68:
Колега не усложнявай нещата. Дублирай генератора, като втория да се върти в обратна посока. Обади ми се каква енергия сваляш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия