Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (136/202) > >>

Аtos:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 10, 2016, 05:59:59 pm --- В един момент обаче, след като загубят бая години в пълнене на каца без дъно и не искат да чуят някой по-умерен и скептичен, какво им приказва, си дават ясна оценка след време, макар и твърде късно, колко много са се набутали.

За тях са моите напъни, хабене на време и износване на клавиатура....няма нужда да ми благодарите...направи добро и го хвърли в морето... :D

--- Край на цитат ---

EDM electronics, не се хаби чак толкоз, де :D

Остави хората да работят (или да мечтаят - кой, както предпочита).
На всички ни е писнало да четем как нещо НЯМА да стане, но не се казва ЗАЩО, нали?
Може да го правиш от позицията на ЛИЧНО проверил работата на такова устройство! Кажи, че си отишъл, видял, проверил и тогава ще ти приема мнението за критерий!
Опитал тоз, опитал оня...не станало...и край? Май всеки от вас се мисли за най-велик, щом той не е успял - никой няма да може? Подобна арогантност е свръхцинична, не мислиш ли?
Сто пъти ви се каза, че се случват странни процеси, противоречащи на класическото познание за електротехника!
Казва ви се, че не може да се обясни с насадените ви "познания", е?

Стига приказки наизуст, стига ограниченост!
Отиваш, проверяваш, разобличаваш/евентуално-потвърждаваш...ТОЛКОЗ!
Дотогава (както каза и Жоро), сдържайте се малко, поне от благоприличие, че ще обърна "палачинката" май?
Много ви разглезих с толерантност ли, що ли?

edin:
Направих си малко Бедини. Чудото стана, само с литиева батерия, в смисъл, че беше неизползваема с напрежение 6 волта и с бединито, за десетина минути, напрежението стана 11,7 волта, които и след половин година се седят, понеже не използвам батерията.

Yoro:
 edin! Ще покажеш ли твоя генератор?Пишеш, че е малък а си възстановил и заредил бързо батерията.Покажи каква е осцилограмата на базата и на изхода.Ако не ти е проблем де.
Пробвал ли си дали тази батерия държи и на консумация от нея?
Ако бързо пада напрежението зареди батерията още няколко пъти без да консумираш от нея.Напрежението и ще са повиши на 12,4 до 12, 6 V, но това не означава, че е презаредена. Просто е тотално променена.Трябва да има интервал между циклите от по няколко часа.
Пробвай и с NI-Cd батерии. Те също стават невероятни след обработка с такъв генератор.Капацитета им се повишава двойно.
Аз възстанових  NI-Cd батерии които не работеха повече от 10 минути на някакъв измервателен уред и след няколко цикъла с генератора работиха два часа и половина.Оказа се, че като са нови издържат до един час. Зареждането на тези батерии и с конвенционално зарядно след това става за около 20 минути а не за часове.На това бяха свидетели светила в областта на физиката в България и мълчат.

А на  EDM electronics ще пиша няколко реда. Относно това което пише.

Уж всеки който показвал публично СЕ-технологии го убивали мъжете в черно или извънземните, а тия нищо им няма, даже си и продават хората на воля лакардиите.

Понеже така и не разбраха и не вярват на това което се обяснява за РАБОТЕЩ генератор. Без значение кой от тези които са го направили наистина.Не за такъв който просто се върти. Та затова и Бедини и не само той продават такива генератори. :) Патентован е като мощна зарядна станция. :)
Не като генератора на радиантна енергия.

Та не се чуди. :) Защо си продават свободно магнитните въртеляги?

Yoro:
 EDM electronics!

Като чета какво пишеш съм сигурен, че ако лично видиш и правиш измервания при мен ще запееш друга песен.
Ако имаш смелостта да пишеш истината де.Просто ще се убедиш, че това което пиша е самата истина.
Това, че се затруднявам да го обясня е нормално. Та то е абсурдно.
Не ми беше лесно да проумея какво се случва. И аз се имах за спец. :) Оказа се, че чак сега съм на ясно за какво иде реч. И има още много да се види. Това което пиша не е всичко, но другото е още по щуро. Та малко по малко. :)

mi68:
Здравейте колеги,
Вместо ценни указания мислете логически.
Защо се ползва акумулаторна батерия (АБ), защото има два вида токоносители. Такива токоносители има в метал-полупроводник или p-n полупроводник. Друг трик е електростатична машина Уимшърст, противоположно (огледално) въртене, получава се постоянно ЕДН. Истината не се нужда е от спор, едни гледат, гледат,..., други виждат!
Логиката на СЕ е проста, идват космически лъчи с висока честота и енергия, материята е в дисонанс. Резонанс не може да се получи заради инерцията. Трябва да се усуче пространството да се получи топлина-студ и + - заряд-потенциална разлика. Това е да изцедиш прането:
Първи начин центрофуга-недостатък високи обороти, наличие на центрофуга и наличие на кожух (екран)/това правим/.
Втори начин прането се взема с две ръце и си върти в противоположни посоки, просто ефектно, липсва специално оборудване/прости и ефектни методи не се ползват/.
СЕ?!..., че то е много просто!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия