Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (141/202) > >>

Михаил Кузмов:
Jil... DC амперклещи с true rms имат вграден датчик на Hall. При импулсен ток, процесора изчислява rms стойността и я извежда на екрана като реален DC ток. Как мерят AC клещи без процесор, импулсен ток изобщо не  вдявам. Освен това Yoro многократно е заявявал, че това което се случва е неизмеримо с конвенционално съществуващи уреди, но той все пак мери с такива!!!
И още което не само че не разбирам, ами съм в недоумение??? Как акумулатор зареден с генератора на Yoro, поставен на автомобил ще реализира 30% икономия на гориво??? Има ли този автомобил реалната мощност описана от производител???
RUS, моля те посочи кое е необективно? Всички въпроси които задавам са провокирани от Yoro! Yoro си прави монолози и не желае да чуе ничие мнение. Какъв диалог да водим?

Аtos:
Ок, няма да задълбавам, въпреки, че пиша конкретно по принцип.
RUS е прав, от 2-3 дена нещо става, нещо се случва...има някакъв "натиск на средата", говоря за физическата среда, а не във форума. Днес, например цял ден ме боля глава без причина, както и поне 4-5 души, които ми се оплакаха от същото...
Давам си  почивка 4-5 дни от форума.

Yoro:
Ми  juliang за това колко време работи батерия обработена от генератора ми питай  Михаил Кузмов.
Той видя че батерията която ми донесе след като я обработих с генератора работи два пъти по дълго време, но не писа нищо. Защото нищо не проумя. :( Май не е за всеки това?
Сега е голяма радост има и подкрепа и то от админа. :)
Според мен админа идеално разбра за какво иде реч , но... :(
Иначе защо ще си купи от мен чаркове за генератора ми? Админа де.
А ако може  Михаил Кузмов нека обясни като голям спец как с АC амперклещи за ток измервам DC ток?
Та това е съвсем различна енергия. Случайно може да се измерва и с АС амперклещи  и то със завидна точност.
Пробвайте се да измервате DC ток с амперклещи за АС. :)
А що се отнася до икономията на гориво от заредената от генератора ми батерия.  Михаил Кузмов Какво печеля от това си твърдение? :) Просто споделям ве. Не съм ти виновен за това, че не проумяваш. :(

Сигурно няма да пиша повече тук. Тъпо е.
Трябва да промените и името на форума.
Не е форум за чиста енергия а за ... :)
Който иска да види и разбере за какво става въпрос да ми пише на лични.
Няма да пиша повече тук и да показвам каквото и да било.

Всичко си има някакви граници.
На мен ми писна от простотии.

g1905:
Yoro, недей така сега. Чакаме клипа, който обяви за днес. Нали от него всичко ще се изясни?

edin:

--- Цитат на: atos в Юни 12, 2016, 07:14:40 pm ---Ок, няма да задълбавам, въпреки, че пиша конкретно по принцип.
RUS е прав, от 2-3 дена нещо става, нещо се случва...има някакъв "натиск на средата", говоря за физическата среда, а не във форума. Днес, например цял ден ме боля глава без причина, както и поне 4-5 души, които ми се оплакаха от същото...
Давам си  почивка 4-5 дни от форума.

--- Край на цитат ---

И при мен е така, а  в неделя, по принцип е най-зле

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия