Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (143/202) > >>

EDM electronics:
Yoro, Yoro, успокой малко топката.
Никой не те е оплювал. Нали искаш колегите да си кажат обективно мнението, какво мислят по въпроса. Е, казаха го, а това не е оплюване. Ами научи се да уважаваш чуждото мнение. Защо си мислиш, че всички трябва да мислят като теб. Ако им беше показал самозахранване, бас хващам никой нямаше да се съмнява.

Та по въпроса за самозахранванитео - ГЕНЕРАЛНИЯ ВЪПРОС!
Добре, нямаш инвертор. Ама аз пък имам релета. А ти не ми отговори на въпроса, като дойда при тебе, мога ли да си закача моите релета на твоя генератор с цел самозахранване? После да видя какво става /ще взема с мен и един приятел "праволинеен електрончик", защото 4 очи виждат по-добре от 2/ и ще информирам форума за верността на резултата. Така вместо да се сърдиш, ще имаш възможност да те реабилитират "неверниците" от форума.

Yoro:
Колеги специалисти и всезнаещи.
Може ли да измервате с осцилоскопа импулси с осцилоскоп който е на три метра от генератора и сондите не са закачени за активните елементи?
Просто във въздуха. Не можее нали?
Елате при мен и ще го видите.
Няма да показвам клипове. Който иска да заповяда.Само да се обади предварително.

Yoro:
 EDM electronics!

Ако дойдеш при мен ще видиш и още по невероятни неща.
Не съм върнал никой. Заповядай. Добре си дошъл при мен.
Отдавна е минал момента в който трябва просто да работим и да живеем по добре.
Дано не е късно.

EDM electronics:

--- Цитат на: Yoro в Юни 12, 2016, 08:49:57 pm --- EDM electronics!

Ако дойдеш при мен ще видиш и още по невероятни неща.
Не съм върнал никой. Заповядай. Добре си дошъл при мен.
Отдавна е минал момента в който трябва просто да работим и да живеем по добре.
Дано не е късно.

--- Край на цитат ---

Дай Боже да видя и аз някакво чудо, щом така казваш.
Значи да го разбирам, да си подготвя материалите с релетата и ще направим самозахранване? Не ми отговори пряко на въпроса, но предполагам нямаш нищо против, щом в изхода има повече енергия от входа, предполагам няма да е проблем опита.

Yoro:
EDM electronics!

Просто донеси свестен инвертор и ще го видиш самозахранен.
Инвертора да е за 12-24V.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия