Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (145/202) > >>

Yoro:
Просто нямам думи. :)
Пишете си простотиите. ;D ;D ;D
Явно това не е за всеки.

az_skeleta!

Защо не обясниш и кой ти настрой генератора?
Та ти така и не разбра как работи.
Как смяташ коефиценти като самия ти не си наясно за какво става въпрос?
Пък и твоя не е пентаграм.

az_skeleta:
Не става дума за простотии, а за коректни измервания. Погледни в форума на Асен кога още писах че се отказвам от тоя проект. Още тогава ми стана ясно че кравата е ялова. Просто не исках аз да казвам нещата които съм забелязал. Само че колкото повече задълбаваш накрая ще стане по зле.

ПП. В случая Жоро няма какво да ти кажа повече по темата. Както ти казваш "ти мене за тъп ли ме имаш" ;D. Между другото си изпипваш нещата и в действителност ти ми пусна моя генератор и то го прави няколко пъти, но аз това не съм го крил. Само че не знам защо си мислиш че не знам как работи?

Yoro:
Как пишеш за коректни измервания като ти не можа да си пуснеш генератора?
Щом не можеш да го пуснеш и настроиш как ще знаеш какво и как да измерваш?
Нека се спре до тук.
Та то става направо смешно.
Ние не можем но знаем. :(

az_skeleta:
Една жалка рисунка на схемата на мерене на Жоро, а пък вие преценете дали съм прав аз или е Жоро. Забравил съм да сложа напрежението на акумулатора и то е 16 волта. Според Жоро показанията на двата ампермера се сумират, ама нека той каже защо че аз не се сещам.

mi68:
Здравей колега Yoro,
Енергията е комплексна, математически мога да го напиша, но ти едностранно гледаш нещата. Дайте ми инвертор и ще имате СЕ. Това е правилно, но инвертора трябва да е средата. Тогава товар и инвертор става генератор.
Човек като прави важни изводи и не е на ниво, прави справка с литературата, обща електродинамика, антенно-фидерни устройства, лекции на Н. Тесла.
Научили сме Бедини и знаем. Евала подобрил си го според интуицията си. Щом имаш талант продължи по същия път, не се заяждай с колегите, никой не ти пречи. Пречи ти, че си заболял от "звездна болест", но ни е сме като св. Тома Неверни, ръка да пипне, око да види.
По-лесно е сам да се промениш, отколкото околния свят.
Ако искаш помощ, задавай въпроси, иначе рискувай да останеш тъп!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия