Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (146/202) > >>

Yoro:
 Оправяйте се.
Повече и ред няма да напиша тук и сменете името на форума.
Не лъжете хората.

ЧИСТА ЕНЕРГИЯ.  ;D ;D ;D

Мръсни и тъпи номера. :(
Та това е направо смешно. Изясни ми се защо не пишат тук вече колеги които са направили нещо работещо.

Май дори и не включвате какво направихте. :)
Благодаря ви. :)

mi68:
Колега сърдит ли си?
С импулсни генератори се занимавах преди 10 години, не докарах съществени неща. С механичното въртене мислех, че ще докараш нещо смислено но уви!
 Сега не въртя механично ротори, а магнитни полета, бобините са ми статични, относителна скорост има.
  Средата може сама да инвертира, примерно стояща електромагнитна вълна, магнитната и електричната енергия взаимно се трансформират, но това не е достатъчно за СЕ, общата е константа.
   В звукова стояща вълна също става инверсията, там кинетичната енергия се превръща в потенциална и обратно. Това е природен закон и действа. На това свойство работи СЕ, трансформация на противоположности.   

lz1jer:

--- Цитат на: Yoro в Юни 12, 2016, 10:08:07 pm ---Повече и ред няма да напиша тук...
--- Край на цитат ---
Сбогом Йоро!

Михаил Кузмов:
Yoro, Yoro, прости на невежите! Ти съвсем ясно го доказа в пост #720! С осцилоскоп се мери без закачане на сондите. И в пост #732, ако това е схемата на закачане на амперметрите?
Обещал си нещо! Не на мен, на други! Държиш ли на обещанието си?
Впрочем и аз приключвам с въпросите! Дължа ти един отговор! Въпросната батерия си е пак на същият капацитет. Проектен 5000 mah, след 5 год. експлоатация и след твоята намеса пак си е на 1200 mah. Пиша с главни букви финалното си мнение:                                                                                                                                     ВЪПРОСНАТА РЕПЛИКАЦИЯ НА BEDINI МОТОР-ГЕНЕРАТОР ЗАРЕЖДА УСПЕШНО АКУМУЛАТОРИ,УСПЯВА УСПЕШНО ЧРЕЗ ВИСОКОВОЛТОВИ ИМПУЛСИ ДА ВЪЗСТАНОВИ ЗА ОЩЕ МАЛКО ЖИВОТ ОТПИСАНИ АКУМУЛАТОРИ (НО НЕ ПОВРЕДЕНИ)!!
Всичко останало е в сферата на добрите пожелания! Достатъчно е EDM elektronics да потвърди самозахранване! Тогава ще се откажа от това предпоследно изречение, и ще поднеса извинения с главни букви!! До тогава оставам ням и очакващ! 

Радико:

--- Цитат --- Радико!
Ми аз просто умувам как да стане. Нещото де.
Като си наясно давай едно рамо и да го направим.
Вече съм сигурен, че трябва да е без транзистори.
На Тесла е бил с механичен превключвател.
Та тогава е нямало още транзистори.
Сега остава и да го направим.
Аз нямам умора като става въпрос за това.
Можеш ли да направиш такава рид ампула?
Която да издържа на тази честота и на такъв ток?
Честотата и тока се виждат на клипа.
Чакам отговор.

--- Край на цитат ---
Не мисля, че направата на такъв превключвател е някакъв огромен проблем, но въпреки това си е свързано с хабене на труд време нерви средства "макар и минимални" А аз ако ще правя нещо държа да съм убеден в правилността  на това с което се захващам. Та ще е необходимо да ме убедиш, че си струва да се захвана с това нещо. Имай в предвид, че аз въобще не се поддавм на конформизъм и поради това в момента в който пиша тези редове изобщо не взимам под внимание мненията на други участници във форума. Взимам под внимание само информацията дадена от теб. Тя обаче е твърде противоречива и не ми позволява да си съставя ясна картина на това което се случва. а от там и не мога да съм убеден, че ще се хвана да се трудя за перспективна кауза.
Примерно публикувал си една руска схема на Бедини, а твърдиш, че твоето устройство няма нищо общо с Бедини. Въобще не мога да разбера устрoйството ти само от стабилизатор ли може да се захранва или може и от акумулатор. и още много такива неясноти.
Мисля, че ако ги изясниш само ще спечелиш.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия