Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (147/202) > >>

qnino:
Здравейте, преди 3 дни Жоро написа

МОЖЕ. Аз го правя с генератора който направих.
Най-невъзможното нещо е да се докаже, че нещо е невъзможно.
Не проумявам как може някой да коментира нещо, което не е видял и не разбира как работи?
След два дни ще се постарая за "ен-ти" път да покажа за какво става въпрос и то със свидетели.
Ще поставя всички необходими уреди за целта и ще го покажа на клип.

Та, до тогава.

Аз съм един от свидетелите. От 1 месец разбрах за Бедини и изчетох разработката на Гого. свързах се с него. Човека ми отдели много време. Чувахме се 3-4 пъти седмично, като в същото време правехме реплика на неговия генератор. Разбрахме се вчера /12,06,16г/ да се видим да му занесем това което сме направили и той да каже къде сме сбъркали. Занесохме му и доста различни акумулатори. 100 ач тягов; 100 ач стартерен; акумулатори от винтоверти отдавна не работещи, малки тягови акумулатори. Това което видяхме бяха невъзможни неща за съвременната наука и си тръгнахме с почти възстановени акумулатори. Човека ни отдели целия си ден. спести ни години търсения на въпросите ни, даде ни и много решения на неща с които щяхме да се сблъскаме. Какво може да иска повече човек.
Тези от вас, които са скептични нека да си съберат скептицизма с още някой и да отидат до Пловдив не е толкова далече. Четох че някой от вас са правили опити 10 год. Твърде дълъг срок дайте по 5 лв. съберете се 10 скептика и идете гледайте защо да си губите времето още.

EDM electronics:

--- Цитат на: qnino в Юни 13, 2016, 11:49:02 am ---........ Какво може да иска повече човек. .......

--- Край на цитат ---
Не знам, може да прозвучи за някой нескромно, но аз искам повече.
Мен не ме интересуват възстановяванията на каквито и да било акумулатори. Скоро време излизат нови технологии с почти 10 пъти повече цикли от настоящите акумулатори.
Интересува ме дали има СЕ? - това е главният въпрос и не следва да се отвлича вниманието от него с възстановяването на акумулатори - това е друга тема и не е свързана със СЕ.

Ако имаш реплика на генератора на Йоро и ако си го самозахранил, казвай, идваме, мерим и ще намерим начин да изкажем възхищението си от гениалната работа.

qnino:
Здравей. Благодаря за бързия коментар. с колегите сме подготвили материали за 5 бр. генератори на Жоро. сам разбираш, че го правим защото знаем, че ще стане. Купихме част от материалите преди да се видим с Жоро в Пловдив. Това значи, че сме оценили положително проекта преди да се срещнем със създателя му. нямам нищо против да видиш какво сме направили, но то е точно копие на чертежите и се прави точно с материали които препоръчва Жоро. Всяка грешка коригираме както той препоръчва. Мисля, че той може да отговори на много от въпроси. Самия аз не разбирам много затова питам. Сам виждаш, че съм неактивен във форума и ще си остане така. За хората които се колебаят относно генератора на Жоро да потърсят начин да се свържат с него, предполагам няма да им откаже както не отказа и на нас. Има много реплики на Жоровия генератор. Просто хора като мен четат и правят. Сами виждате колко сваляния има на различни снимки на това което Жоро публикува. Това което става с този генератор за мен е свободна енергия. Живея на място далече от ЧЕЗ. ел захранването ми доколкото съм го изградил е с фотоволтаици. Жоровия генератор прави да отпаднат голяма част от тях. Снощи донесох акумулатора, който му занесох и видях голямата разлика в него. Това което той е снимал и качил в ю-туб, вчера видях с очите си. Нещата работят. Времето което отделяте за да търсите решения е много по-скъпо отколкото посещение при човек, създал работещо устройство. Просто отидете и вижте и питайте.
Благодаря отново.

Радико:
qnino
За съжаление и прочитането на твоята публикация се налага да го поставя в графата загубено време.
Значи не знам как не забелязваш, но по вечто хора тука ПИТАМЕ не КОМЕНТИРАМЕ.
Единственото което разбрах е, че се случват страхотни тайнствени и неразбираеми неща дето не се поддават на описване Ми като не можете да ги опишете обогатте си речника за да ги опишете. В крайна сметка задаваме въпроси на които е достатъчно да се отговори с едно простичко ДА или НЕ
Примерно EDM electronics попита: да си донесе ли две реленца " контактори" които да свърже към машината на Жоро, отговорът му беше много дълъг и уклончив и не може да се интерпретира като друго освен отказ. Следователно Жоро добре знае че няма да се получи със контактори защото разхода на енергия е повече от прихода.
Струва ми се че е време темата да отиде към историята с гриф "глава от приказките на шехеразада"

qnino:
Ок, прав си приказка е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия