Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (156/202) > >>

Михаил Кузмов:
Разбрал си! Щом дърпаш енергия от етера, значи можеш да самозахраниш! Мислих доста, как може да се види това, но нищо не ми дойде на ум! Не е лошо предварително да поясниш, какво да очакваме?

Михаил Кузмов:
Yoro, защо премести "дебатите"? Тук с теб имаме два последни поста! Прочети ги отново! Отново ще задам въпроса! Какво да очакваме, как ще разберем че дърпаш енергия от ефира? От двата видео клипа, аз не разбрах че нещо идва от ефира! После ще видим самозахранване! Добре, но аз искам да бъда подготвен! После пак да не обявиш че нищо не съм разбрал? Нямам си и хал-хабер как се наблюдава и сваля енергия от ефира. За това поисках предварително да поясниш! Какъв е метода за това наблюдение, на уред ли ще се види, ще се усети ли някак, ще се почувства ли някак?
Все пак ефира е особена субстанция, която не е по възможностите за възприятие на всеки простосмъртен! Какъв е крайният ефект от издърпаната енергия? То ясно че се зарежда акумулатор, но акумулатор може да се зареди и от мрежата! Абе ако колегите искат, могат да добавят още въпроси! Нали така? Всички търсим истината! Я що страници изписахме!! Ами аз съм в недоумение, повярвах и на края пак не вървя към истината!? Нали ме разбираш? Целта ми е, това недоразумение най после да приключи!

EDM electronics:
Колеги и най-вече към Yoro се обръщам:
Тъй като не съм наясно с теорията и практиката на "праната", Yoro ми даде за домашно да помисля дали правилно измерва тоците в изходната верига, но преди това бих искал да ми се изясни следния въпрос:
- Щом праната /студеното електричество/ идва от вторичната намотка заедно с обикновеното топло електричество, движи се явно по кабела, като карашик от различни по вид и свойства токоносители, и влиза в електролита, където се преобразува /трансформира/ в топло електричество, това означава ли, че товара /реотана/ работи и се загрява с вече преобразувано студено, т.е. топло електричество? Какъв вид електричество излиза от акумулатора, което загрява реотана?

Ако имам точен отговор на този въпрос, ще се даде и точен отговор на въпроса с правилността на измерванията на амперметрите, така както Yoro ги представя. Моля за коментар, защото съм много "бос" по въпросите с "праната" и конвертирането й.

Yoro:
 EDM electronics, вследствие на взаймодействието на въртящите се магнити и електромагнитните полета от бобините генератора концентрира и излъчва оргонна енергия. Тя е като бонус за зареждането на батерията, но истинското  зареждане става вследствие на импулсите които генератора подава към батерията. Към батерията се подават съвкупност от различни енергии.
Тези импулси предизвикват сложна физикохимична реакция в електролита и вследствие на тази реакция батерията се зарежда със студено електричество.
Реотана работи с него. Дефакто енергията се добива в батерията от етера.
Надявам се, че съм успял да обясня.

caduceus:
EDM electronics
На изхода към акумулатора и после от него към консуматора /когато е вече обработен акум./ също излиза смес от двата вида ток. Това е в основата на ефекта на икономия и мощност в ДВГ, използващи променени от генератора на Жоро акумулатори. Количествено нивото на хладния ток на изхода е доста по-малко от това, което примерно дава оптимизаторна кутия  К3, залепена на акумулатора за постоянно /а те са обикновено и два бр./ Ефектът на структурна промяна е едно,  а постоянно захранване с оргонно поле на електролита е съвсем друго.
Така че, според мен ако измервате на изхода на генератора какво излиза само със стандартни уреди, ще хванете някаква промяна в топлия ток, но не и наличието на хладния. Той ще се прояви само като промяна на електролита в акумулатора и параметрите му, но мултицетът ще измери само вторично явление - не същността. Така че, гледайте крайния резултат като време на заряд, капацитет след процеса на промяна след няколко цикъла заряд-разряд - а не междинните измервания на топлия ток в системата.
Поздрави!

ПП
И има значение дали се ползва ротор с магнити или статичен вариант на Бедини /той не е и Бедини по същността си, а опит за лесно моделиране на грешно разбран процес/. Това е абсолютно доказано и е свързано с процеса на магнетно генериране на ел.заряда в намотките. Нямам време сега, но по-нататък ако има интерес ще обясня по-подробно. Частично на това се базира и последната ми технология за подобряване на ефекта от генератора, което се прави със определена апаратура за оргонна активация на магнитите, намотката и сърцевината на бобината. Разработихме я заедно с колегата ми в Ловеч.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия