Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (164/202) > >>

Yoro:
Bat_Vanko, това което пишеш ми е известно, но май не четеш какво пиша.
Прекалено стандартен си.
Генератора не се натоварва.Нищо не прегрява.Даже не загрява.
Това е ефекта от претоварването. Нали? И всичко което описваш.
Включи една батерия към тес и ако тока на заряд е 4А като включиш още някакъв консуматор примерно с консумация 2А паралелно на батерията то тока от теса ще стане 6А .
Нали? А при генератора като включа консуматор 5А то тока на зареждане се повишава с не повече от 100 мА. В същия момент тока от теса за захранване на генератора си остава какъвто е.Не се променя и напрежението на батерията бързо се покачва.
Не си мисли, че аз не зная как да измервам. Имам и свестни уреди за целта.
Не са китайски.Та както добре и компетентно обясняваш опитай се да обясниш това.Трябва да имаш предвид и това, че батерията няма никакъв капацитет. Работи почти като кондензатор. Тя е 50 Ач а с 5А консумация пада за 3-4 минути на 8V и както е с товар от 5А като включа генератора моментално напрежението се покачва на 13,6V.След 10тина  минути е вече на 16V.

juliang:
Всичките цифри дет си ги цитирал по-горе (освен тия кога мериш акумулатора когато не е включен) НЕ СА ВЕРНИ! Колко пъти трябва да ти покажа, че със стрелкови уред не можеш да мериш тези сигнали. А "високия клас" мултицет се вижда на видеото ...

Yoro:
 juliang, като чета какво пишеш.Въобще не си в час с този генератор, но пишеш.Напрежението от генератора е идеално.Няма трионообрзна форма.
Сигурен съм, че даже де знаеш къде се търсят импулсите.
Не изпадай в такива ситуации.Първо се запознай с това за което пишеш.  ;)

И уреда ми е по добър от този който показваш.

juliang:

--- Цитат на: Yoro в Юни 23, 2016, 10:39:41 pm --- juliang, като чета какво пишеш.Въобще не си в час с този генератор, но пишеш.Напрежението от генератора е идеално.Няма трионообрзна форма.
Сигурен съм, че даже де знаеш къде се търсят импулсите.
Не изпадай в такива ситуации.Първо се запознай с това за което пишеш.  ;)

--- Край на цитат ---
Ма ти мислиш, че грешката е само при трионообразна форма ли? Или това което излиза от генератора е чиста синусоида? Или е прав ток?
Дадох ти достатъчно литература, но ти дори не си я погледнал. Или не ти отърват нещата дет са написани там? Или смяташ че знаеш повече от специалистите във Fluke за това как се мерят токове и напрежения?

Yoro:
Проумей, че това е нещо съвсем различно.
Не си виждал такова и те не са.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия