Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (172/202) > >>

Yoro:
Не Михаил Кузмов, ще видите че в батерията в следствие на действието на генератора се добива енергия от етера и самозахранен генератор.
Ще видите и каква е ефективността като работи без транзистори с механичен превключвател.

Аtos:
Хм...странно...
Yoro го е писал всичкото това поне 10 пъти...Извинявай, Мишо, но постът ти ми звучи като сарказъм (нищо лично). Нали за това ви писах, че тези измервания са излишни, много ясно, че няма с какво да се измерят всички налични енергии, а те (може би) действат заедно.
Yoro, прати ми моите си батерии, ако си ги заредил вече(с механичния).

Михаил Кузмов:
Последното ми изречение: Т.е. това се оказва друг метод?? Метод подсказан от Yoro! Нито капчица сарказъм! До сега сме мерили ток напрежение и т.н.! Аз не съм си променил мнението, че тази постановка работи с 50% ефективност! НО, ако има ФАКТОРИ които покриват останалите 50, че и повече дават, не е ли редно да търсим начини да ги докажем??
Или не опитвай, или карай до край!

Yoro:
Михаил Кузмов, с тия 50% ще има ли самозахранване?
В момента е поне със 75-80% като добавка. Какви 50%? Как ги сметна?
Задръж още малко. Нали сега ще идваш и ще ти покажа.
Два генератора ще видиш. Самозахранени.

Отделно, че ще видиш и как се измерва енергията която се добива от етера.
А това за което пиша е доказано отдавна от мен, но тези които го видяха мълчат.

Или по принцип се рита до последно. :)

Михаил Кузмов:
Yoro, ти веднъж ме разбираш, веднъж не! Самозахранване не е електрическо понятие! Не твърдиш ли ти сам че дърпаш енергия от ефира? Е сега защо не ме разбра? Не може ли ефира да се влива, и да се получи самозахранване а електрическите параметри които мерим, да не показват това?
Къде го видя това ритане? Нима всичко което пишеш за генератора съм го измислил аз, и после се отричам?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия