Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (189/202) > >>

prp:
Жоро уважение за труда но не мога да разбера защо просто вместо тес не сложиш една или няколко свързани батерии и да го оставиш няколко дни? Ако се изтощят акумулаторите няма СЕ ако продължи да работи идвам и те нося на ръце. Толкова е просто.

Yoro:
prp, не махам теса защото още работя по генератора и ако стане фал теса изключва захранването.Така не изгарят транзисторите.
Но мога да ви покажа клип как 6Ач батерия зарежда 100 Ач батерия и още не е изтощена.
Ако за вас това е интересно де.

az_skeleta:
с батерии не става. Аз съм го пробвал 100 пъти. И бединИ казва че не може. Това с 6те амперчаса може да стане щото не се знае 100 Ач батерията колко е реално и колко е била разредена. Това е проблема че няма реални измервания които да са коректни. Това което показваш не е коректно измерване и ти не щеш да вникнеш защо.

Аtos:
Ми...пусни клипа де...:)
Тук е като в "Малкият Принц" :

"...Ако ви разказах тези подробности за астероид Б 612 и ако ви доверих неговия номер, то е заради възрастните. Възрастните обичат цифрите. Когато им разказвате за някой нов приятел, те никога не ви питат за същественото. Никога не ви казват: "Какъв е гласът му?  Какви игри предпочита? Събира ли пеперуди?" Те ви питат: "На каква възраст е? Колко братя има? Колко тежи? Колко печели баща му?" Едва тогава смятат, че го познават. Ако кажете на възрастните: "Видях една хубава къща от розови тухли със здравец по прозорците и с гълъби на покрива...", те не могат да си представят тази къща.  
 Трябва да им кажете: "Видях една къща, която струва сто хиляди франка." Тогава възкликват: "Колко хубаво!"..."

Yoro:
Знаеш ли какво  az_skeleta?
Просто замълчи. Ти присъства и финансира цялата ми разработка и нищо не проумя. Докато слушаш какво ти обяснява братовчеда няма да проумееш нищо.
Това, че е учил в ЩАТИТЕ не означава, че знае нещо по различно от другите.
В никой университет не се преподава за чистата енергия.
Напротив обявено е това за абсурд.
Дано не се обидиш от това, но е истина. Истината е горчива.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия