Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Аtos:
--- Цитат на: lz1jer в Юни 27, 2016, 08:54:23 pm --- ... отиде и видя лично какво е положението, въпреки, че ти беше ясно предварително...
--- Край на цитат ---
? ? ?
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 27, 2016, 07:16:20 pm --- През останалото време, докато има пауза в периода на генератора, реотана се храни от акумулатора.
--- Край на цитат ---
Е, как става тоя номер, при положение, че акумулаторът е "свършил" - ти сам го каза?
Че то за 2 минути всичко ще рухне при тази ситуация!
Не се заяждам, обясни ми, щото съм си прост?
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Юни 27, 2016, 09:07:01 pm ---? ? ?
Е, как става тоя номер, при положение, че акумулаторът е "свършил" - ти сам го каза?
Че то за 2 минути всичко ще рухне при тази ситуация!
Не се заяждам, обясни ми, щото съм си прост?
--- Край на цитат ---
Добре, обяснявам на прости като тебе:
Генератора на Бедини изработва импулс който се вмества в период. Период е времето на импулса и времето на паузата. Или периода определя честотата. Импулса да речем е приблизитално 10% от периода. През останалото време от 90% няма енергия от генератора. Когато дойде импулса и той е приблизително 10 пъти по-голям от напрежението на акумулатора, средната стойност на напрежението ще е 1/10 от големината на този импулс или това ще е приблизително равно на напрежението на акумулатора, т.е. ще е равносилно на това, че го зареждаш по стандартния начин, т.е. акумулатора се храни сербес.
Когато спре импулса и дойде времето на паузата или нулевото напрежение акумулатора вече не се храни, а отдава на товара и това е в 90% от времето на периода. Или казано по друг начин, акумулатора се зарежда за 1/10 от времето си, а отдава в 9/10 от времето си.
Тук няма СЕ, а има неправилно изчисление и неразбиране на материята. Когато храниш с 1/10 време умножено по 10 пъти напрежение, това е равно на 1-ца. Или акумулатора си се храни/зарежда нормално, а не с някакви студени ядрени синтези, прани, отрицателни електричества и т.н. глупости.
Факт е, че не може да се постигне самозахранване. Ако това стане веднага си прекръствам ника от EDM electronics на "Арменския поп" :D.
Yoro:
КОЛЕГИ! Ако се връзвате на твърденията на такива като EDM electronics.
Проблема си е ваш. ТА ТОЙ НЕ Е НАЯСНО КАК РАБОТИ ГЕНЕРАТОРА МИ.
Не ми даде думата като дойде при мен. :)
Та това е тъпо. >:(
Пък вие както искате го разбирайте.
lz1jer:
--- Цитат на: atos в Юни 27, 2016, 09:07:01 pm ---? ? ?
--- Край на цитат ---
atos, какво се чудиш, има хора, които знаят в коя посока тече тока, на всичкото отгоре могат и да предсказват колко и накъде ще се отклони във веригата, все пак това е технически форум.
Yoro:
EDM electronics!
Ясно ми е, че работиш за врага. ;)
Не пиши повече простотии.
Щом може да се консумира ток който е в бонус.
Не се отчита от ампермера та това какво е?
Това е в плюс. ОСЪЗНАЙ ГО.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия