Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (194/202) > >>

Аtos:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 27, 2016, 09:18:59 pm ---Добре, обяснявам на прости като тебе:
Генератора на Бедини изработва импулс който се вмества в период. Период е времето на импулса и времето на паузата. Или периода определя честотата. Импулса да речем е приблизитално 10% от периода. През останалото време от 90% няма енергия от генератора. Когато дойде импулса и той е приблизително 10 пъти по-голям от напрежението на акумулатора, средната стойност на напрежението ще е 1/10 от големината на този импулс или това ще е приблизително равно на напрежението на акумулатора, т.е. ще е равносилно на това, че го зареждаш по стандартния начин, т.е. акумулатора се храни сербес.

Когато спре импулса и дойде времето на паузата или нулевото напрежение акумулатора вече не се храни, а отдава на товара и това е в 90% от времето на периода. Или казано по друг начин, акумулатора се зарежда за 1/10 от времето си, а отдава в 9/10 от времето си.

Тук няма СЕ, а има неправилно изчисление и неразбиране на материята. Когато храниш с 1/10 време умножено по 10 пъти напрежение, това е равно на 1-ца. Или акумулатора си се храни/зарежда нормално, а не  с някакви студени ядрени синтези, прани, отрицателни електричества и т.н. глупости.

Факт е, че не може да се постигне самозахранване. Ако това стане веднага си прекръствам ника от EDM electronics на "Арменския поп"  :D.

--- Край на цитат ---
Е, това (в черното) е гениален технически термин...Арменски попе:)

Ти по коя методика сметна, че "средната стойност на напрежението ще е 1/10 от големината на този импулс" ?
При положение, че използваш толкова много "ЩЕ"-та?
Ми то това "май, че" и "ще" си е в чистата сфера на предположенията ти - как го измери точно?

Нещо не ти се получава май?

За втори път те питам:

Как хем товара се храни в 90% от времето от акумулатора, хем тоя акумулатор е "СВЪРШИЛ"?
Хем за тия 10% от времето успява да се презареди толкова, че да храни товара в останалите 90%, хем не се скапва за 2 минути?
И паралелно с това, консумацията от захранването не пада?

Как става тая работа, бе?

П.П.Ако отговорът ти по презумпция е, че съм тъп, това си го зная - обясни като за тъпи?

Аtos:

--- Цитат на: lz1jer в Юни 27, 2016, 09:22:59 pm ---   atos, какво се чудиш, има хора, които знаят в коя посока тече тока, на всичкото отгоре могат и да предсказват колко и накъде ще се отклони във веригата, все пак това е технически форум.

--- Край на цитат ---
Предсказват...на боб?

EDM electronics:
atos, бях ти казал веднъж - не е за тебе тая работа. Как да разбереш, я...... :D
От много четене на окултна литература ти е станало каша в главата и ти е трудно да разграничиш компонентите й.  :D

Velektra:
Най-после настъпи звездната нощ на Yoro. Нека да и се наслади - откога я чака. Сега целия форум него гледа.
Освен това радостното е че никой от от форума не коментира такива дреболии:

--- Цитат на: Velektra в Юни 26, 2016, 08:50:54 pm ---Значи на плюса на зарежданата батерия постъпва отрицателен импулс минус 30 волта и то спрямо минуса на батерията. Така ли?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Yoro в Юни 26, 2016, 08:54:27 pm ---Да. Импулса като амплитуда е от 90 до 140 V.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Velektra в Юни 26, 2016, 09:01:02 pm ---Кажи сега тия импулси ли минават през ампермера който показвал 13А?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Yoro в Юни 26, 2016, 09:03:47 pm ---Ми да.Само, че трябва да си наясно, че те са в постоянното напрежение.
Тока не е импулсен.Той е постоянен и импулсите са в него.
За да ги покажа така е превключено на Ац.

--- Край на цитат ---

atos, кажи ти нещо по въпроса, за да не атакувам Yoro.
В замяна ще ти обясня откъде черпи ток реотана.

getca:
atos, докога ще се толерират патологичните мантри на Жоро. А стига вече, викам...пфф!!.. Дотук купища страници с писаная тип бла-бла, без нито една читава снимка и схема на постановката. Думите се вадят с ченгели от устатата му кво се мери, къде, как и т.н. Бълнуванията за ефир, СЕ, ядрени реакции и прочие не е нужно изобщо да се коментират. Жоре, приятелю, не ми се щеше да го пиша, но ти минаваш всички граници вече. За съжаление имаш абсолютно бели петна в оластите на ел.техника и измервания, импулсна електроника и измервания...да изреждам ли още?!.. Ти дори не можеш да представиш убедително резултатите от опитите, щото има разминаване между очаквано/бленувано и реалността. Тъй като дотук писаното може да се сметне за личностно заяждане, мога да бъда и конкретен, макар че изобще ми се губи смисъла.
Първи и основен въпрос - Как разбра, че дърпаш енергия от ефир/етер или квото там??.. Не съм чул досега някой да е доказал наличието му, още повече пък да вади енергия оттам.
Втори въпрос - Как установи промени в електролита на акумулаторите??..
Трети въпрос - По какво съдиш за възстановена батерия, не даваш никакви данни, само приказки от типа "Вервайте ми!".
Четвърти въпрос - Наясно ли си изобщо как работи тоя чекрък, как ви ел.магнитни процеси стават вътре? Само не казвай, че не го пише в учебниците, щото отдалече личи, че не си ги чел и нямаш право на коментар по въпроса.
Пети въпрос - Как установи, че джаджата може да работи автономно? Липсват каквито и да е конкретни данни.
и т.н. и тям подобни.
Е, нали искаше да се работи екипно, бе човек, а? Как да стане като не приемаш никакви странични мнения и съвети. Не е кой знае какво да се направят точни измервания с подробен анализ и да се види реално какво става. Какъв е проблема и електролита на акумулаторите да се види има ли аджеба тия магически промени. Но явно не ти изнася, ще отпаднат до болка повтаряните мантри колко сме лъгани и как не вдяваме, мда. Явно не осъзнаваш, че въвеждаш в заблуда маса хора, губиш им времето и пълниш форума излишно. Човече, ти до такава степен си вярваш, че ти е станало фикция, да не кажа нещо по-силно.
Съжалявам, ако написаното дотук се приеме твърде лично, но за мен това е реалността.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия