Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи

Запалителни системи с управление на предварението

<< < (3/17) > >>

valex:
По схемата бих ти препоръчал вместо 7805 да ползваш LM2940- има по-добър обхват на напрежения. Аз ползвам за крайни GS14C40.
Това с оборотите го има. При мен донякъде е полурешено.
Писах си в Рено форума с Румен, който от доста години се занимава с ТАП точно по този въпрос, но той така и не пожела поне да спомене някаква идея как е решил въпроса.
Аз съм вградил в софта два алгоритъма за 'предсказване' : единия е 'last interwal' т.е. последния период на импулсите от тахометъра (директно съм закачен на датчика на хол), другия е AlfaBetaGamma алгоритъм, който е описан в Megasquirt сайта. Правя оценка на грешката динамично и избирам, кой алгоритъм е по-точен в момента и неговите данни взимам. Въпреки това имам проблеми с предсказването.
На теория всичко трябва да е наред, но на практика не е :(
Можем да помислим по теоретичното решение.
При теб може би се получава следния проблем: понеже с вдигане на оборотите се намаля времето  между импулсите възможно е твоето предсказание на предварението да се окаже по-дълго от истенския импулс към бобината. Тоест ти изоставаш от импулса на CPU на двигателя.
Затова ако срешнеш такъв случай (чакаш за изтичане на времето на аванса, а пристигне нов инпулс към бобината) просто веднага подай импулс към бобината. Така поне ще пуснеш оригиналния ъгъл на запалване.

koko5:
Прегледах LM-a, въможностите му наистина са по големи, като поне за мен основното му предимство е че няма да изгърми при пренапрежение. Затова на 7805ца му нанизах диодите отпред. Крайния ти транзистор е сравнително равностоен на BU941. Пазиш ли го с нещо?
(прилагам схемата по която съм правил комутатора)

На Румен ТАПа е комерсиален продукт, нормално е да не иска да си даде сметките. Моя е любителски :)

За алгоритмите намерих:
http://www.megamanual.com/ms2/alphabeta.htm - (не съм го чел още) ще почета да видим какво ще излезе :)
Прегледах С-и файловете от твоя сорс код, но не успях да открия алгоритъма. Би ли ми го посочил, или споделил (ако не е там).

valex:
И какво като е комерсиален? Можеше поне една идея да пусне. Ще му изям хляба :)
Транзистора има един обратен диод само. То в него си има всякакви защити. А и бачка от 5V директно.
Това е алгоритъма. Има го на още едно място.
Пускам ти часта с алгоритъма.
По принцип идеата е като задачка за 8 клас: равномерно равноускорително праволинейно движение.

koko5:
Благодаря!

Отдолу добавям схемата на комутатора.

elektros:
Колеги, темата е много интересна, помислете за комерсиализиране след влизане на новите изисквания за стандартите за изгорели газове. Вече имам няколко клиента с опели, които са със променени параметри на ЕСМ за да отговарят на стандартите, като това са промени, правени в Германия....Видимо си личи, че компютрите са отваряни и чипа на горивната карта е сменен. Колата става куц кон, но има лепенка на предното стъкло, че е ЕВРО 4.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия