Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи
Запалителни системи с управление на предварението
juliang:
Няма такова понятие като "зареждане на бобина". В момента в който подадеш напрежение към нея, то генерира магнитно поле, което индуцира напрежение във вторичната намотка.
И ако трябва да сме точни: няма трансформатор на прав ток, или по-точно познатия ни трансформатор с две намотки не работи на прав ток защото индукцията на вторичната намотка се получава при ПРОМЯНАТА на напрежението в първичната. Ако ще и 5 секунди да държиш бобината включена към източник на прав ток - ще изкараш една искра за хилядна от секундата в началото и толкова. Няма да имаш 5 секундна искра.
Аз ако съм на мястото на Румен щях да скъсам тия 5 милисекунди на 2-3 импулса по 1 милисекунда и да направя многоискрово запалване. Или поне да дам опция на потребителя с джъмпер да пробва как върви с една искра и как с 2-3.
Така че таймер за продължителността на импулса не трябва. Опитно ще се види колко микросекунди са необходими на електрониката да се задейства, да дигне напрежението към бобината до макс и по-нататъшно поддържане на напрежението към нея е само напразно греене на намотката.
valex:
juliang
Не знам дали знаеш, че има висоомни и нискоомни бобини. По различен начин се работи с тях.
В случая говоря за времето което се нарича 'Dwell' и е времето през което се пуска ток през бобината за да се създаде магнитно поле при прекъсването на което се генерира високото напрежение и искрата. Това време основно зависи от напрежението на източника (акумулатора), а и от други неща. Bosh пишат, че за газ трябва напрежението да се вдигне.
Най-интересното е че при Румен няма промяна в зависимост от оборотите. А по-интересно от това е че няма и зависимост от ъгъла на палене ???? С ключетата се задава едно предварение от 0..1mS което е еднакво при всички обороти !!!!!!!!!!!!!!!!!
juliang:
--- Цитат на: valex в Декември 26, 2013, 05:19:49 pm ---...Това време основно зависи от напрежението на източника (акумулатора), а и от други неще.
--- Край на цитат ---
... но не зависи от оборотите на двигателя предполагам. Така че пак казвам - не е необходим отделен таймер който да мери времето за "зареждане на бобината". Аз лично бих изхвърлил тази подробност от логиката на процесора и бих я оставил на външна електроника. Процесора само ще дава сигнал "подай искра", а как и с каква продължителност - не е негова работа. Процесора трябва само да смята предварението и оборотите.
valex:
Не мисля, че е коректно ако автомобилния процесор е сметнал определено време то да се променя без причина. Според мен трябва да запазва това време коректно.
juliang:
Да, съгласен съм. Достатъчно е с осцилоскопа да се види какво прави ЕКУ-то на колата без ТАП и да се "имитира" неговото поведение. Почти съм сигурен, че ще се окаже че "заводското" ЕКУ има константно време в което подава захранване към бобината/бобините. Просто не виждам смисъл то да варира - нали целта е да се произведе искра. Или горивото ще се запали, или не. Запали ли се - вече не е необходимо свещта да продължава да гори.
Сега вече остават подробностите - дали искрата прескача при подаване на напрежението, или при отпадането му. И ако е при отпадането и времето на захранването варира - да се вземе предвид това и ТАП-а да работи като почва да мери времето от падащ фронт на подавания от ЕКУ-то сигнал...
П.С. Сега пред очите ми изплува начина на формиране на искрата на Жигулата... :) Да, времето за захранване на бобината варира - чукчето се отделя от наковалнята от една гърбица която се върти според оборотите на мотора. Но едва ли трябва да се копира начина на работа на карбураторен мотор от 60-те....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия