Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи
Запалителни системи с управление на предварението
juliang:
Има и още едно нещо... при моторите с компютърно "изчисление" на момента на подаване на искрата нещата не са толкова сложни колкото се опитвате да ги направите. ЕКУ-то на колата има "слушалка" - детонационния датчик. Ъгъла на изпреварване се "подбутва" напред докато детонационния датчик докладва че е премината границата, и ЕКУ-то връща малко назад. После пак почва да качва градусите до появата на нови наченки на детонации.
ТАП-а всъщност само дава едно константно (за дадените обороти) предверение и разчита на ЕКУ-то на колата да намери ъгъла на равновесие, където започват детонациите. Просто без ТАП ЕКУ-то не може да "мръдне" аванса толкова напред - газта е прекалено устойчива на детонации и ЕКУ-то просто се отказва да върти аванса над някаква зададена стойност.
Така че дори и ТАП-а да има някаква грешка от 3-5 градуса - ЕКУ-то ще я компенсира. Проблем ще е ако грешката е 20 и повече градуса ...
mzk:
Това може да е вярно за бензин, но дали е вярно за други горива. Нека компетентните кажат. Не съм сигурен дали на газ трябва да се чака детонационния датчик.
koko5:
Maistora52,
Благодаря за намесата, въпреки че не разбрах каква е връзката с изчисляването на предварението при ДВГ с автотермията от линковете на caduceus...
valex,
--- Цитат ---Относно задачката, която бях пуснал във връзка с предсказанието решението да квдрадратно уравнение:
D<0 няма решение - мисля, че не е такъв случая, числата са положителни
D= V/4 - туй е краен случай
D>0 - има два корена:
t2=(-V-SQRT(V~2+4as)) /4 - отрицателно решение, което не е в в нашата област
t1=(-V+SQRT(V~2+4*a*s)) /4
V (началната скорост) може в този момент да се изчисли
а (ускорението) ---//----
s (пътя) за да отпадне може би ще се съкрати някъде в формулата на а, освен това са на равни интервали
Ще трябва да замествам още
--- Край на цитат ---
Ще почна отзад напред...
Пътя не ти трябва. По условие стълбовете са на еднакво разстояние.
Изпуснал си нещо от формулата. Х1,2=(-b+-sqrt(b^2-4ac)/2a
На какво основание замесваш в едно уравнение път, скорост и ускорение - те са с различни дименсии!
Този пик е само с един 8 битов таймер. Румен е направил чудеса в него! Прави впечатление и малкия обем памет който притежава: 512 words срещу 2048 при 628А. За сравнение моята програма за ЕДНА бобина в момента е 871 words. Имам още много трева да паса ::)
juliang,
Напълно си прав. Това е и причината да не се опитвам да правя цяла карта на предварението. Една крива във функция от оборотите ще е достатъчна. На по късен етап може да се направи комуникация за редакцията на кривата, за да не се налага препрограмиране на целите пикове.
Разбира се горното ще е необходимо при valex, защото неговия проект е за цяло ECU.
valex:
juliang
Мисля, че отдавна са се отказали от типа регулиране с детонационен датчик. Ако се ползва по начина, който описваш то тогава ще работи и на газ. Ще се намери оптималния ъгъл на газ по детонациите. Датчика се използва само аварийно да върне няколко градуса аванса.
koko5
Изхождам от формулата за закона за тътя при равноускорително движение (виж справочника дето пуснах). Ще прегледам пак формулите. Теорията не ми е най-силната страна :(
Програматора ми го разпозна като PIC16F54, аз бих сложил PIC16F628. Както писах Румен няма връзка с оборотите, няма и функция във ъгъл на завъртане, а твърдо 0..1mS.
При мен направо се въвежда таблица 12х12.
elektros:
Управление основно по детонационен датчик има при автомобилите Форд, там не е необходимо да се инсталира аванспроцесор, но не и за останалите автомобили. При някои модели на Опел има ръчен превключвател за октановото число, 91 и 95, там се измества ъгъла, при другите има заложен толеренс на изместването, като предварението става естествено само по + при задействане на детонационния датчик. Най-сигурния и ефективен начин е да се смени софтуера на чипа с горивната карта, като оптимален вариант е да се свали, да се прочете, а корекциите да се запишат в новия....Не ти трябва ТАП, не ти прябва чип-тунинг...Няма значение на какво се кара... Забележка към модераторите- темата е за запалителни системи с управление на предварението, а не автотермия, нека колегата Кадуцеус да се съобразява с правилата на форума! И без обидни квалификации от негова страна, явно е нежеланието на останалите потребители да му обърнат полагащото му се внимание .... ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия