Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Лечение на рак с масло от канабис
Ружка:
Благодаря Иван, обаче това масло в сайта е без ТНС (тетрахидроканабинол). Пък съдейки по рецептите на Рик Симпсън точно ТНС в канабиса лекува рак, не ли е така?
Гоголова:
Имам съсед който отглежда лавандула,сам си отделя маслото с някаква система,според вас дали вместо лавандула сложим канабис ще отделим маслото
nizo:
Гоголова, не ви трябва масло от канабис, а THC (тетрахидроканабинол). THC се извлича като се вари канабиса в разтопено краве масло. Като го поварите, ТHC ще се разтвори в кравето масло, а после с кравето масло правете каквото пожелаете. Внимавайте с дозите, защото маслото е доста по-силно от това да пушиш канабиса. Ефекта е по-силен и трае повече.
Аtos:
nizo, би ли споделил с нас тази технология (ако имаш достъп до подробностите), би била полезна за някои потребители?
Vector:
Здравейте,преди години един приятел ми каза как става и аз го запомних,ще пробвам да обясня ..
Значи взема се материала -листа, съцветия/колкото повече-толко повече/ предполагам че се нарязва на ситно ,слага се в съд /тенджера например/ залива се с вода и се слага на бавен огън.
Когато водата с материала се загрее,да кажем на около 50-60 градуса се слага краве масло, ако материала е много може да се сложат 4-5 опаковки масло....
цялото чудо се вари на бавен огън като се разбърква постоянно и така 2-3 часа.
След което се прецежда получената течност в съд, която се слага някъде да изстива /може и в хладилник /.на другия ден маслото се е утаило на повърхността, а водата е под него... внимателно се изважда маслото, а водата се изхвърля - тъй като ТХЦ е маслоразтворимо - то цялата магия се е събрала там !
Маслото може да се ползва така в рецепти за кекс, курабии и др.
Но моя приятел ми разказваше, че маслото може да се филтрира на водна баня с филтър за кафе или др. така полученото масло няма да е с неприятен вкус ...
Моя приятел, за да не нарушава закона - събираше див коноп, на който тхц е много ниско, и това мисля че не е наказуемо от закона, но за целта трябва да се събере количество!
Това е единият начин. Другият начин е с газ или спирт - но незнам как точно става!
Надявам се, да съм помогнал в борбата срещу рака!
Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия