Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Лечение на рак с масло от канабис
nedbmw:
Рецепта за лекуване при Рак на кожата дадена нявремето от ясновидеца дядо Влайчо от с. Коньово Новозагорско доказва, че може да се лекува рак с канабис. Рецептата е следната: " Счукайте стара сланина размесете с кълчища и леко наложете върху раната. Дръжте един час и промийте с отвара от тетра"
veni:
Благодаря за съветите!
Изчетохме камара книги. Терапии Герсон-мерсон - всичко. Баща ми не е правил химиотерапия. Лекуваше се само с народни средства - джиджифил, сода, прополис и т.н. и т.н. Знаем и за захарите, и за алкалната среда и се опитваме да го спазваме.
Скенера през април показа стопиране на процеса и дори леко намаляване.
За лош късмет през м. май почина негов познат със същото заболяване и от там се почна - падна му духа, мотивацията, надеждата.... Човекът буквално се депресира и започна светкавично да се влошава. В резултат - последната рентгенова снимка показва разрастване. Към момента дишането е затруднено, което го нямаше преди.
Та сега се лекуваме с въпросното масло/грес. Аз малко и като плацебо се надявам за му подейства - да си върне надеждата и хъса да се бори.
Vector:
Всеки ден излиза изследване че помага .засилва апетита бори се срещу раковите клетки така че продължавайте успех.
veni:
А дали е удачно да комбинираме маслото с кленов сироп със сода?
caduceus:
Не е ясно. Ние сме ползвали само кленов сироп + сода и имаше добър ефект. По принцип един час /някъде препоръчват и повече/ преди и след вземането на сместа не се яде нищо, може да се пие вода. Ако правите експерименти и с масло от канабис, по-добре според мен да е между двете вземания на сода+ сироп, примерно на обед /а содената смес сутрин и вечер/. Както си решите вие, нямам личен опит с това и не мога да коментирам.
Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия