Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Лечение на рак с масло от канабис

<< < (19/24) > >>

ginka:
Да, и времето е от значение, че все пак става дума за прогресиращо заболяване.
А знае ли някой, дали в чужбина, в страните, където не е незаконно ползването на канабис, примерно Холандия, дали има магазини, в които да отидеш и законно да си купиш семена за конкретен сорт, които дискретно да си внесеш?

Аtos:
ginka, в Холандия може би има такива магазини.
Законното купуване няма да е трудно, "дискретното внасяне" обаче - да! Рискуваш да ти лепнат присъда за трафикант на наркотични вещества (те и без това гледат кого и къде да заковат за дреболии, за да отчетат дейност), пропускайки "големите риби".

Не знам защо акцентираш непременно върху СЕМЕНА, след като масло можеш да направиш от сухата маса на едно растение?
Начиниите са два:
1.Легален - издействаш си разрешително от здравното министерство и "отиваш на пазар" в Холандия. Ходене по мъките и бюрокрация със съмнителен успех...
2.Намираш си (на местна почва) едно растение от производител/пласьор и...действаш! Ако можеш даже си купи само "шишарките", по-скъпо, но по-концентрирано!

Радико:
Чехия е по близо 100-120 лева е билета в една посока. И там марихуаната е легализирана от почти 1 година.

PyroVeso:
Като е споменал колегата EDM гладолечението, неговия личен лекар и натурологията, ето още една много добра алтернатива!

http://veganholistic.com/rich-roll-mitovete-za-proteina/

Много интересни са и линковете, които човекът дава (всичките!).

Радико:
 PyroVeso Напълно съм съгласен със изявленията относно протеините на този човек, но мисля, че за хората проявяващи интерес към тази тема рекламирането на този начин на живот е малко или много ненавременен. Когато бандитите са вече в хола ти е малко късно да заключваш външната врата. Иначе най неопровержимият факт в негова полза е, че японците са били вегетарианци, не помня точно дали 300 или 400 години, през което време са забравили за един куп болести нападнали ги пак след като са започнали да употребяват отново месо. В момент в който се бориш с рака мисля, че дори отказването от цигарите би предизвикало стрес който би имал силно отрицателни последствия. А какво да кажем за генерална смяна на хранителния режим.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия