Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

(1/25) > >>

teofilius:
  Напълно съм съгласен за психичните предпоствки за болестите и рака в частност, също.

При мен ефекта на Запера е че ми спря косопада и то за около две седмици нередовно ползване , а основно когато го тествам за клиенти.  Със един сеанс спрях херпеса в началото а на втория ден и сеанс напълно изчезна. Също и парирам настинките в начален стадии. Един възрастен мъж от Плевен за няколко дена приключи с артрит по ръцете , като същевременно изчезнаха подутините и изкривяванията. Един възрастен мъж от София се освободи от ревматизъма по ставите. Един баща с помоща на Запера и билките на Хулда кларк излекува три годишната си дъщеря от левкемия като при започването на лечение със запера спира химиотерапията а за един ден изчезват мсички видими симтоми на дребна шарка. Има и други случаи които не споменавам...

green:
Здравейте , знаете ли от къде човек може да се снабди с такова устройство   :)

gotiniq7:
В книгата авторката е написала, че правоъгълните положителни импулси, идващи от батерия а не от траф и грец, с каквато и честота да са вършат работа. Дава съвет на хора без познания от електроника как да си направят просто устройство, две батерии 9 волтови + с +, - с – .Две медни тръби,едната се държи с навлажнен плат, а по другата се почуква с ръка ,колкото може по- бързо. Според Х. Кларк това са около 5 херца правоъгълни импулси, и вършат чудесен Зепинг на всички вируси и бактерии. Без изключение.

teofilius:
Аз произвеждам запери. Първите бяха с батерии но вече са с вграден или външен адаптер и са с доста подобрени и завишени параметри.

gomi:
Би ли качил и твоята схема?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия