Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
teofilius:
Със сигурност резонанса с който се поразяват понякога паразитите е електрически или по-скоро електромагнитен. Не може да е механичен защото честотата и съответно дължината на вълната с която, ще трябва да облъчиш даден паразит ще е съизмерима с дължината на самия паразит или кратна, но близка хармонична. Това означава честоти които са с доста повече нули от гигахерците. От друга страна всеки микроорганизъм е съставен от молекули и атоми, които са електромагнитно взаимосвързани и в това отношение има специфичен електромагнитен подпис. Електромагнитната характеристика на един микроорганизъм включва : собствен специфичен електрически потенциал, който притежава, магнитни свойства(например : дипол, може на микрониво да е като малък магнит ориентиращ се според външните полета) , диелектрична проницаемост(електричен дипол-характеристика), честота на излъчване на електромагнитно поле(с нищожна амплитуда и зависеща от честотата на поглъщане и отделяне на молукулна храна с специфичен заряд, може би и някаква собствена електромагнитна честота на трептене.
Използването на запер, детоксикатор или друг електронен уред за лечение и профилактика не е непременно свързано с използването на резонанс а и с много други характеристики. Например - при обикновения запер освен поразавянето и разрушаването на паразитите имаме и електропунктура тъй като, тръбните електроди контактуват с дланите и разположените по тях стотици акупунктурни точки свързани със всички органи в човешкото тяло. Когато единия от електродите е разположен във съд с вода в която, са потопени нозете ни , въздействието е дори още по-значително. На това се залага и при детоксикаторите. Високата честота на електрическото поле прави клетките да вибрират при, което се постига и стимулирането им а също и на имунната система, мотохондриите и бързото усвояване и превръщания на храната в енергия... Всеки орган има честота която характеризира нормалното му функциониране и също стумулиране на имунната система да се справи с паразитите атакуващи дадения орган... За да бъде унищожена една бактерия или вирус не е нужен дори голям ток или специална честота понякога а по-скоро нзначително електрическо поле с правоъгълна форма , при което един или няколко електрона да преминат през паразита с достатъчна скорост. Ако примеме че около 70 процента всеки паразит е съставен от вода в която, има киселини и йони превръщащи я в електролит, то нищожен процес на електролиза е достатъчен за необратимото разпадане на паразита. Информацията по тази тема е изключително обширна и с огромни перспективи и възможности за приложение и усъвършенстване на лечебната електроника така, че резонанса е само един от много други електромагнитни параметри на които, като се влияе може да се постигне много...
vitan:
Velektra, колкото човека се занимават с Х. Кларк, толкова мнения има по въпроса – кое, как и защо. Страхувам се обаче, че освен задобряването в електрониката, друго едва ли ще ти остане. Из Нета има големи неща за метода, но аз имам наблюдения от една позната.
Имаше усещането за нещо гнило, но понеже беше зле (а и не страдаше от липса на пари) се поддаде на лъскавата реклама за чудеса. Започна да се третира упорито. Достатъчно упорито. В началото и бе гадно, но веднага даде „нужното обяснение”. След месеци обаче (тия дни) я питах как е. Отговора беше в смисъл: празна работа…
Нормално е сега да се изсипят доказателства за чудеса по темата, но аз лично не съм виждал такива.
teofilius:
Няма да отрека че запера и др. подобна електроника не са панацея нито за само една, нито за всички болести. Неоспорим факт е че има хора, има случаи при които, изобщо не помага ни най-малко. Защо! - Ами незнам. Може би понякога излекуването от даден проблем е по-директно свързано с промяна на начина на живот, мислене, на хранене... или друго. Факт е че и на мнозина този тип електроника помага. На някой помага точно на принципа с който, най-често се обяснява действието, а на други плацебо ефекта(защото са повярвали и са си самовнушили че им помага). Заради случаите в които запера е безсилен не е редно да отричаме онези в които, е бил полезен или нека не отхвълляме едно лекарство което въпреки пелезността си понякога е безсилно. Тъй, като не боледувам, освен от време на време по някоя простуда или дребна настинка, то всички тия дреболии си ги оправям с една-две процедури със запера и детоксикатора без да считам резултатите за чудо. За мен не е кой знае какво че с две три процедури приключих със херпеса и вече нямам такъв от една година почти или че напълно спрях и косопада само до месец откак започнах да произвеждам тези апарати. Това е личния ми опит с този вид техника и го считам за нещо нормално. Надявам се че няма да спорим по темата, защото всеки от нас споделя мнения, виждане или наблюдения, били те и отрицателни понякога.
Velektra:
Здравейте!
Признавам си, че когато направих генератора за който ви споменах преди, даже не знаех за Запера.
Исках да си имам много точен и прецизен генератор за изследователски цели. Както ви казах той е на базта на PIC, DDS AD9913, Elliptic филтър от 7-ми ред на изхода и т.н. Както написах предния път - И КАКВО ОТ ТОВА. Генератори много. Те са необходимото, но не и достатъчно условие за решаване на задачата.
Според мен добрия уред на базата на Запера е този, който определя точно честотата на дадения вирус или бацил и тогава е лесно вече - генератори колкото искаш. Истинския уред за лекуване по този метод даже не трябва да има и опция за задаване на някаква честота ръчно. Сканира човешкото тяло за дадена честота на съответен бацил(най-общо казано) и след това "пуска" същата честота (правоъгълен импулс) и изпадайки в резонанс бацила умира. Но кажете ми как един вирус който е няколко микрона и друг който е 1000 пъти примерно по-голям от него ще излъчват честота с еднаква или близка амплитуда. Според вас вирус, който е няколко молекули, колко pV(пико-волта) сигнал че излъчва? И как ще се измери това?
Извинявайте, но един и същи вирус в човека Х и човека Y може да излъчва на различни честоти, защото например единия вирус е по-възрастен от другия. Нали честотата на излъчване на черния дроб примерно на старец и на пеленаче не е една и съща, въпреки че е един и същ орган.
По мое скромно мнение тука е разковничето на нещата.
Затова почти винаги практиката изпреварва теорията. Пускат се честоти от генератор и тъй като хора много, няма начин на един да не се улучи да се убие бацила и той с основание започва да хвали уреда. При друг обаче не се улучва желаната честота и вируса в него продължава да си живее и този човек започва да пише по форумите как тия уреди не работят.
Затова някои хвалят магнитните наколенки например, че са им помогнали, а други ги отричат. При първите по някакъв начин магнитното поле е влязло в някакви "взаимоотношения" с тяхното тяло и честоти и чудото е станало. При вторите пак по някакви неведоми за нас пътища организма им не е "възприел" благоприятното въздействие на магнитното поле и не им излекувало ставите. И те започват да го отричат.
Така че не ми хвалете генераторите, а уреда, който да измери честотата на дадения вирус. Само че не този уред, който един човек от форума писа че много лесно го е направил и за няколко секунди сканирал и засичал всички вируси.
Ако се следват честотите по книгата на д-р Кларк съм сигурен че те ще помогнат на някои хора, но на други няма. Защото техните вируси по някаква причина, въпреки че са от същия вид излъчват на малко по-друга честота, но достатъчна да не изпадне в резонанс с дадената в книгата.
Затова, че най-доброто според мен е да се сканира всеки човек сам за себе си и на каквато честота излъчва неговия вирус, тази честота да се пусне и да се убие последния. Както знаете всеки човек е индивидуален, даже и в честотата на излъчване на неговите вируси :D
Сега знаете вече, защо "прописах" във форума.
Помогнете ми да узная как мога да "хвана" честотата на вирусите.
В замяна ще ви дам схеми на 1000 прецизни генератора.
;)
Приятна вечер на всички!
vitan:
--- Цитат на: Velektra в Февруари 24, 2010, 10:34:21 pm ---Помогнете ми да узная как мога да "хвана" честотата на вирусите.
В замяна ще ви дам схеми на 1000 прецизни генератора.
;)
--- Край на цитат ---
Здравей,
Благодарим за схемите, но Теракомския ми генератор ги обязмисля всичките. Поне за тази материя. У мен възниква един въпрос. Вярваш ли на всичко това, което си написал? Това, че разбираш от електроника е видно. И какво от това, к'ак си рекъл.
Честотата на вирусите се хваща само и единствено с Райф микроскоп, но ще ти трябват над 11 000 000$ и някой, който да се навие да ти го продаде. Всичко друго е изхвърляне на тема. Мога да обясня защо, но не се ли сетиш сам е излишно да спорим.
Още ще ти трябва и Райф машина. Аз имам една, която дига радиочестотни еднополярни импулси над 350V, но в реални тестове с известни бацили се оказа маломощна. Трябва по-мощна...
Други методи вършещи работа за въпроса ти няма открити, няма открити...
п.п. Ако още си на обратно мнение, поинтересувай се от това как проф. Константин Мейл оборва синхрометъра и запъра на Х. Кларк. Мнението на един истински учен никога не е излишно, макар и масата да не се интересува умишлено от това. На нея и трябва дъвка за дъвчене, па ако може да се изкара и някой лев - незаменимо!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия