Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
Velektra:
Здравейте!
Vitan благодаря за вниманието!
Иска ми се да вярвам в това което съм написал преди. Дори да виждам, че "мисията е невъзможна".
Както беше ми писал преди, поне ще взема да науча електрониката ;)
MarioBros:
Айде някой да се светне защо с DDS генератор не се получава, фасулско е!
Velektra:
Здравейте!
Като гледам май темата за Запера е омръзнала на всички.
Затова се надявам MarioBros да визира мен с думите "Айде някой да се светне защо с DDS генератор не се получава, фасулско е!", за да мога да взема думата.
MarioBros извинявам се предварително, защото може и да не съм разбрал правилно условието на задачата.
Аз си мисля, че идеята на запера (най-грубо казано) е чрез правоъгълни импулси с честота равна на тази на съответния вирус да го унищожава. Затова не мога да разбера какво имаш предвид като казваш, че с DDS генератор не се получава. Кое не се получава? Правоъгълни импулси се получават.
Вярно е че ДДС схемите дават основно синусоида. Някои от тях имат вграден компаратор и "вадят" правоъгълни импулси. Има и чипове с триъгълни импулси. Прочети по-внимателно тук:
http://www.analog.com/en/rfif-components/direct-digital-synthesis-dds/products/index.html
Затова ако не съм разбрал правилно, че се искат правоъгълни импулси за унищожаването на "бацилите", а се нуждаем от някакъв по-сложен вид на сигнала, то тогава MarioBros е прав, че DDS схемата не дава такъв сложен вид на изходния сигнал.
Моята идея беше, че генератора е по-лесната част от задачата. Писах по-рано, че ще дам 1000 схеми на генератори срещу една, която показва как да измерим честотата на даден вирус. Естествено, че не знам 1000 схеми, но нарочно подсилих нещата, за да подчертая, че това е проблема (според мен).
Vitan каза,че "Честотата на вирусите се хваща само и единствено с Райф микроскоп", но че той е много скъп. Затова аз тайно се надявах, ако има някой друг по-достъпен начин. Може би не съм прав, но все си мисля (както писах и преди), че всеки човек е уникален дори и в собствените си вируси. Затова някои са доволни от уредите (не става въпрос само за Запера, но и другите уреди, които се предлагат за лечение на различни болеси), а други не са доволни.
Затова идеята ми беше: всеки човек се сканира индивидуално и са "хване" честотата на даден вирус в него, тоя вирус да се третира със същата честота и да се унищожи.
Не бързайте да се усмихвате! Знам че звучи наивно, елементарно, опростено и т.н.
Преди да започнете да ме укорявате, да ми се смеете и подигравате, кажете вие как виждате (и какво предлагате (дори и само теоретично) за) решението на задачата за унищожаването на вирусите в човешкия организъм.
Приятна вечер на всички!
vitan:
На мен лично тази тема ми е омръзнала от години. И аз ще предложа една не много смислена тама, та от моята и твоята дано да направим една умна.
Въпроса е следния: ако не ме лъже паметта, Х. Кларк е умряла от възпаление на гръбначния стълб. За да мога по-добре да си формулирам въпроса, може ли някой от запърската общност да ме светне за подробности по темата. Особено ми е интересно дали се е запирала до последно.....
gogotosam:
Здравейте изобретатели!
Виждам, че заперите още малко ще бъдат захвърлени в кошчето, но братлета има и полза от него, поне при мен.Използвам го от месец и имам една за мен доказана полза. Вече нямам секрет в ушите. Иначе през вечер си почиствах- особенно лявото ухо - доста се зацапваше клечката за уши, но вече не. :)
Моля колеги, кажете от къде да си закупя AD9833 и евентуално имам нужда от програма за PIC микропроцесора. Ще ми се да се използвам за опитна мишка. Водя и разговори с един ирисолог. Той ще засвидетелствува има ли или няма резултат. Ще изисква време и финанси, но аз съм готов да рискувам.
Поздрави и успех на всички вас ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия