Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
Velektra:
Здравейте!
gogotosam
AD9833 го поръчваш или директно от Farnell:
http://bg.farnell.com/jsp/search/browse.jsp;jsessionid=CDZG2ALG1IHZECQLCIPZLTQ?N=0&Ntk=gensearch_001&Ntt=AD9833&Ntx=mode+matchallpartial&suggestions=false&ref=globalsearch&_requestid=1221632
Или поръчваш от Комет Електроникс:
http://www.comet.bg/main/index.html
а те пак ще ти я докарат от там.
Съжалявам, но програмата за PIC всеки трябва да си я пише самостоятелно. Не е сериозно да искаш да правиш генератор на базата на DDS схема, управлявана с процесор, а да не можеш да пишеш програма за него. Програма се пише за конкретна схема и зависи много от конкретното решение. При всяка хардуердна промяна и нужда от донастройка на схемата, трябва да се "пипне" и в програмата, което значи, че още по-добър трябва да си в програмирането и т.н.
Приятна вечер и успех!
gogo6-k:
Здравейте и от мен!
Аз съм един от тези при които ZAPPER-a работи. Имам и медицински изследвания като доказателство.
Бел. на модератора: С това изречение нищо не казваш. Дай повече факти, иначе е безсмислено и подлежи на изтриване.
gwtt:
--- Цитат на: teofilius в Март 12, 2009, 09:22:16 pm ---Аз произвеждам запери. Първите бяха с батерии но вече са с вграден или външен адаптер и са с доста подобрени и завишени параметри.
--- Край на цитат ---
Това е супер, а какви адаптери ползваш за твоите запери? Питам защото аз съм правил различни медицински системи и имаме големи проблеми със стандартизирането на електробезопасните захранвания. Има си цял раздел захранвания за медицински системи. http://www.trcelectronics.com/medical-power-supply.shtml
Нещо повече 50 те херца от мрежата плъзват навсякъде като индукция, а те са особено вредни, като честота, тъй като са по средата между основни биоритми на човека. Ей бога ми освен с акумулатори или батерии не сме успяли да ги отстраним.
Ето защо препоръчвам на всички, които не правят такива устройства, а ще ги купят изрично да си вземат модел с батерия. В Конрад и другите магазини има зареждаеми батерии от 9 волта, купете от тях и ги зареждайте с адаптера. Ползването на не-изолирани захранвания за медицинска апаратура, още повече галванично свързана към тялото е ОПАСНО. Като довод мога да кажа, че може да не се прояви дефект, докато някой не реши да се хване за радиатора или не пипне корпуса на компютъра.
Споделям това, като проблем, а не като укор. И аз съм мислел и ползвал адаптери, че е безопасно дорде не гръмнах 2-3 чипа. Добре че не се гръмнах самия аз.
Dex:
Винаги съм ползвал адаптери и никога не е имало проблеми. Ако адаптер изгори, просто му се прекъсва някоя намотка. За 50-тте херца, не си дал конкретно обяснение, какво като се намират по средата на биоритмите. Метатроните използват тази честота за лечение на кръвоснабдяването например, така, че от параноидни фантазии, айде няма нужда.
Виж, част от честотите на руските уреди. Работят със синусоида.
Кръвоснабдяване 50.0;47.50;52.50;99.50;50.50
Кръвоснабдяване на главата, сърцето, поглъщане на кислорода 7.0;19.50;19.65;19.75;25.50;4.50;46.0;50.0;50.50
Кръвоснабдяване, кислород 50.0;50.50
dtmf:
В ebay се продават много добри готови DDS генератори(около 40-50$). Купих си един за експерименти основно за тестове на тесла траф. Моделите са DDS SG 1003 до 1005, намират се с търсачката в ибей. Сигналите са правоъгълни, трионообразни, и синусоидни от 0.01 Херца до 5 Мхц.
Прост честотомер:
Ако някой се интересува мога да кача програма за мобилен телефон (симбиан9), която чрез микрофона измерва честотата на звуковия сигнал от високоговорител. Получава се нещо като спектрален анализатор на звука ,освен това има опция осцилоскоп с която експериментрирах като включих безжична блутут слушалка, входа на която закачах за измервания сигнал за да видя формата му.
2-3 снимки тук:
http://dtmf.snimka.bg/photos-from-gsm/test-na-sonyericsson-k750.2486.22109174
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия