Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
teofilius:
Установен факт е че запера помага при много и хронични заболявания да бъдат излекувани но със сигурност не е съвършенна лечебна технология и при някои случаи не е ефективен и е доста далече от плазмената търба на д-р Райф с която без изключение рака се лекува във всеки стадии. Затова е нужно да съсредоточим усилия и да направим репликация на принципа на лазмената търба на райф.
Оргонният акумулатор е основно на принципа че органичната материя поглъща жизнен положителен оргон а металите го излъчват. Така че все едно дали е пирамида или кутия - отвън е от органичен материал(дървесина) а вътрешната страна е метална. Действа като органичната външна обвивка поглъща оргон от околното пространство а вътрешната метална обвивка го излъчва и концентрира в пространството на кутията или пирамидата. Положителният жизнен оргон стимулира и активира жизнените и оздравителни процеси при организмите. Не е нещо сложно да се експериментира в тази насока...
caduceus:
Знаех си аз... Пак казвам - не ми е работа да се меся на докторите, но все пак бих ти препоръчал локална парна баня на мястото което боли, виж на Луи Куне процедурите. Ако намериш книгата, купи си я, последното издание се казва Водолечение, а старото май беше - Нова лечебна наука или лечение на болестите без лекарства и операции. В новото има и книгата му за лицедиагностиката.
Без да се ангажирам, смятам че има някакво втвърдяване на лимфата в каналите и това притиска периферните нервни окончания, което води до болка. Втвърдяванията на лимфата приличат на мастни отлагания, когато са на кожата се оперират, но за съжаление често рецидивират. Препоръчвам ти да видиш какви лекарствени средства има за втечняване или разреждане на лимфата, но най-добре си е лечението с пара. Ако напарите мястото и баща ти усеща все още студ или недобро локално затопляне, правите няколко процедури + леко разтриване за възстановяване на нормалния кръвоток. Парата да облъхва отдолу болното място, което е завито отгоре с одеало или дебел плат - и да не се изгори човекът, внимавайте да не е много близо. Ако получи от две процедури облекчение - това е начинът. Проста работа е, опитайте!!!
Поздрави, стискам палци нещата да се подобрят.
ПП
Моля админите да не трият горните постове, сори за отклонението от темата. Все пак се опитваме да помогнем на хора в нужда - което ни е човешки дълг!
caduceus:
http://bg.medipharmwiki.com/forum/viewtopic.php?t=89
Валерия, виж и тук. Гледай последния материал - за жълтата комунига - ако не намериш нещо по-подходящо... Да добавя - за по-бърз ефект не забравяйте безмесна диета и обща детоксикация на организма. Ако направите тест на РН-то на баща ти, със сигурност е доста киселинно - купи му апарат за жива вода, тя е силно основна и ще неутрализира бързо нещата.
Горната билка втечнява лимфата по-успешно от водораслите на Аква сорс, пък и си е наша, т.е. вибрационно по-подходяща за българите.
Успех!
miromad:
Valeria, и аз имам няколко съвета към теб. Първо може да опиташ една процедура, която една позната я беше приложила, защото и тя май имаше рак на лимфната тъкан, но не съм много сигурен. Та рецептата е:
Вземаш черупките от 40 яйца. Опичаш ги до златисто-кафяво, може и малко повече. Стриваш ги на прах. Разделяш ги на 40 равни части, които се ядат в продължение на 40 дни сутрин на гладно. Вкуса им е гаден, затова може да се приемат с някакъв сок.
Ето и още инфо на английски за действието на витамин В17 http://www.cancertutor.com/Cancer/Laetrile.html , на този сайт може да намериш също информация и за други алтернативни терапии. Силно се надявам някоя от тези терапии да има ефект, и най-важното е да пробваш всяка алтернативна терапия, която може да помогне.
aviv:
Валерия аз имам други препоръки.
Аз вярвам че проблемите и успехите имат посока от вътре на вън. Дано ме разбираш.
Говоря за душевното, духовното състояние на самия човек.
Именно мир любов радост вяра правда истина благодарност прошка.Това са основата на живота които гарантират здраве и дълъг живот. КОгато тези неща се проведат в ред здравето идва само.
Ако има тревога страх гняв лъжа неверие хулене неблагодарност и непростителност този човек се разболява. Не е в хармония с себе си и околните и може да се случат и по лоши неща.
Приложи с вяра написаното и даже и лекарства нама да се налага да взима.
те деистват от вън на симптома а не на проблема.
Успех. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия