Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
teofilius:
Ако ще говорим за карма то е добре да знаем че това което ни се случва е поради това което сме "сега" и във всеки момент ни се случват неща поради това което сме самите ние. Това което сме правили преди , в миналото ни също е причина да сме с моралния облик който имаме в момента. В една свята книга е записано че човек е такъв каквито са мислите му. Всичко това ме навежда на убеждението че каквото и да е било до сега и каквито и да са били тенденциите за бъдещето ми поради това което съм бил до сега - всичко това може да бъде драматично променено като променя себе си - начина си на мислене и подхода към живота. Болестите и каквито и да е проблеми - те идват защото им отваряме врата чрез начин на мислене и поведение. Страхът , стреса, гневът, омразата, цинизма, проклинянето и др. - това са все неща които отварят врати за злото в живота ни. Понякога страдаме поради някаква собствена непредпазливост... Това са неща които се случват на всички нас и единственият изход е да погледнем с любов и мир към всичко в живота ни. Към себе си и другите. Може би това няма да промени злите хора и да ги направи добри - но това ще промени преди всичко нас самите. Със сигурност може да бъде създадена технология която напълно да излекува човек от рак и от всяка болест на органична основа и тя да е достъпна за всички хора. Но ако сме изцелени все едно дали сме го получили чрез технология или вяра - трябва да променяме и подобряваме себе си за да запазим постигнатото...
Valeria:
Много благодаря за отзивчивостта. Това ми дава надежди и някакво успокоение. Това с пирамидата как трябва да се изработи? За комунигата не е проблем. За съжаление има и разсейки. Но още се надявам да помогна.
Valeria:
От Плевен съм. Все пак мисля, че е по-добре да пробвам всичко вместо да чакам на докторите, на които май не им пука много. Има много хора, които са се излекували. Едва ли е станало от самосебе си. Преди малко получих този линк.http://www.curenaturalicancro.com/video-drsimoncini-cancer-convention-2008.html
Какво мислите за това
miromad:
Ами нищо не пречи да опиташ и това. И аз гледах преди време подобно клипче в youtube, но не помня как се казваше. Пак ставаше дума за содата за хляб като терапия против рак. Пробвайте и това.
teofilius:
Петър е който спомена за карма. Обикновено понятиато "Карма " се свързва с идеята и разните учения за прераждане идващи от източните религии. Аз лично не вярвам че има прераждане или нещо подобно. Често проблеми и болести се предават на генетичен принцип но изобщо няма да си правя труда да споря за тези неща . Нямам намерение да говоря и за религия. Просто казвам че с начина си на мислене и поведение в голяма степен можем да променяме нашето здравословно състояние и не само но и финансово и във всеки аспект на живота. Заперите които правя помагат на много хора да се излекуват напълно и то от хронични и тежки заболявания но макар и малцина - има процент от хора за които изглежда са " не особено полезни". Ще се постарая скоро да имам апарат излъчващ поле подобно на плазмената търба на Райф така че да имам съвършенни и универсални резултати. Поне ще се опитам да постигна такъв резултат. Все пак установената медицина има своите ограничения като не е задължително да я отхвърляме но е редно да се замислим. Например как става така че мой клиент само ползвайки обикновен запер и билките на Хулда Кларк излекува за кратко време три годишната си дъщеря която е била с левкемия и на химиотерепия. Бащата прекратява всякаква химиотерапия която е била твърде мъчителна за дететето и успява с нетрадиционен подход и получава пълно излекуване. Е при някой хора неусъвършенстваният елементарен запер и този вид билки не успяват да помогнат но докато човек е жив има надежда и ако до тогава мога да предложа по-съвършен вариант , ще го направя независимо от критиките и скептицизма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия