Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (8/25) > >>

Valeria:
Хулда Кларк подхожда така, защото смята, че всички видове рак се дължат на вируси или паразити. Но може би не всички имат такъв произход.

caduceus:
Теофиле, пиши ме и мен в тая група - на разработващите лесен лек за повече болести  :) Може да направим и пръстена на д-р Дотто накрая... Имам доста добра представа как се енергизират храни и лекарства, мога да измервам крайния резултат, както и да дам мнение в конкретни случаи кое е полезно и кое - вредно по радиестезичен път.   
Валерия - пробвайте все пак с Луи Куне и парните бани, както и отварата. Препоръчвам ти - купи си и книгата, не е скъпа, нещата са описани подробно

ПП
Виж си и личните съобщения

teofilius:
Ами нека всеки от нас който се интересува и работи в тази област даде най-доброто от себе си в това в което е най-добър и накъдето го тегли сърцето. Нищо не е за пренебрегване. Ще съдействам напълно. Вече имам аудио файл с четири компилации от честоти в звукомия диапазон в който от 1, 3 и 7 секунди се изреждат честоти от примерно 77 до 17777Хц . и др. варианти. Сега ще трябва само да направя излъчвателя на скаларно поле но ще е другата седмица защото съм затрупан с работа сега.

mi68:
Включвам се по темата по-отдалеч.Най-важния въпрос какво да се прави?Да се вземе правилно решение трябва да се знаят законите(космоса)но мянаме информация(изключвам ясновидци) и трябва да обобщим опита и литературата.ДУХЪТ управлява материята,болестите се дават да не се греши-здрав дух в здраво тяло обратната сентенция е глупост.Ще преследвам до 10 коляно за болести.Разследването от къде идват болестите може да зацикли,лекуване по метода тип технократски са извесни,лекарства и полета.Да наблегнем на духовното лекуване то почива на следния факт. Сгъстяване инплозия концентриране материя,обратно експлозия разширение поле.За съществуване на материалното тяло то трябва да е компакно да не се разпада да смуче,но има фактори насочени обратно бацили микроби и т.н.влючвам и енергийни вируси.Най-важното нещо е ЛЮБОВТА да възприемещ нещата каквито са и най-важната жлеза сърцето.Трябва ДУХЪТ да направи връзка с раковото място и сърцето в смисъл на привличане(гравитация) и ракът от само себе си изчезва съответно с леко неразположение.Заболяването от рак говори за липса на Любов,направете разследване и поправете нещата.Здрав дух в здраво тяло.

teofilius:
"Трябва ДУХЪТ да направи връзка с раковото място.."
От седмици в мен се въртят някои размишления и повода бе темата за рака.  От една страна рака се причинява от вирус когато има благоприятни условия. Но Всъщност рака е органична тъкан от човешкото тяло която се е изолирала от останалото тяло и живее и се храни само за себе си и за сметка на цялото тяло.  Духът-подсъзнанието е който управлява  в нас процеси като дишане, сърдечен ритъм, кръвно налягане и изобщо всички имунни и каквито и да е процеси в организъма ни. Това става защото има връзка , мозък - тяло. Връзката е двустранна и дори и много по-финна. Мозък - клетки. Нашето подсъзнание знае как да управлява здравословно всяка наша клетка която е в състава ни но когато се прекъсне връзката между тях - клетката се превръща в тумор. Тумора расте като отделен изолиран организъм за сметка на тялото. Тумора расте защото е органична тъкан която не е под контрола на мозъка и в частост , подсъзнанието.  Ако вместо да атакуваме тумора направим така че да има връзка на комуникация между мозъка и тумора, тогава подсъзнанието ще вземе контрол и или ще го превърне в нормална тъкан или ще го разруши. Като че ли по-вероятно е първото но незнам. Чисто психологически онази телесна част върху която съсредоточим вниманието си и нищо повече,подсъзнанието добива повече контрол и концентриран контрол над нея. Лично ми се е случвало при някаква болка като се концентрирам върху самата болка тя се стопява и отминава. Ако насочим вниманието си върху дадена телесна част , върху усещанията за тази част - тя с загрява а чрез представата за дадено усещане можем да променяме доста жизнени параметри.
  От друга страна си мисля за уред с електромагнитно поле което да е посредник между мозъка и частта от тялото където има тумор или друг здравословен проблем. Мисля че всеки здравословен проблем е свързан със намаляване на контрола на мозъка(подсъзнанието) върху дадена телесна част...  Мислите , емоционалното ни и др. състояние и др. пък провокират такова положение на нещата...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия