Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (12/25) > >>

teofilius:
ДЕХ! Съжалявам че се чувсташ разочарован от думите ми. Не бива да оставяш аз или който и да е , да убива детското в теб или убежденията ти. Пътя на технологичния прогрес е свързан с рискове и тогава трябва ли да останем в средновковието заради страха от ядрен апокалипсис. Личното ми убеждение е "НЕ"!  Със сигурност съм против оръжията каквито и да били - не само ядрени и водородни бомби. Със сигурност  съм и против генетичните експерименти съвързани със клониране на хора. Но всяко от тези познания може да има и своята добра страна. Всичко зависи в чии ръце е познанието. Някой смахнат политик може да прави атомни оръжия а един съвестен ядрен инженер може да дава светлина и топлина на човечеството с ядрената енергия. Същото е и със свободната енергия. Познанията си за направа на кълбовидна мълния (изкуствено слънце) които имам мога да ги употребя за направа на свърх-мощно оръщие, но мога да ги използвам за светлина и топлина и др. енергийни нужди. Трябва ли да се откажа от употребата на тези познания само защото съществува риска някой да злоупотреби с тях?  Генетичните експерименти могат да се използват за зло и за клониране на хора, но тези познания в ръцете на добри учени, могат да се използват за клониране на отделни части зо присаждане. Не говоря за клониране на хора който да са донори а клониране на органи сами по себе си. Всяко познание е монета с две страни и риск за всички. И какво тогава ? Да живеем в колиби ли? Антигравитационната технология е възможност за стимулиране на завоевателните амбиции на болните мозъци на политици и всякакви луди глави, но трябва ли да се откажем от познанието заради риска, защото моята детска мечта е да летя сред звездите а днешната ми мечта е кагато антигравитацията бъде внедрена, дядо Коледа наистина да се придвижва с летяща шейна и тя да е антигравитационна. Лудо и детинско е - нали?
   Засегнал си се че невярвам в прераждането а това е детската ти мечта. - Нима съм тръгнал да ти натрапвам духовните си виждания и убеждения. В Библията не се пише за прераждане а че съществуването след смъртта е или при Бог или в тъмнина , според моралния ни облик и убеждения в този свят и живот. Не съм ограничен но не виждам причина човек като Хитлер дори след 1 000 000 прераждания от дяволско изчадие да се превърне в любящ ангел въпреки че и той е бил малко невинно бебе. Съжалявам че поста ми не е по темата конкретно, но ако трябва да бъде истрит, нямам нищо против. Най-малко искам да споря или да убеждавам някого в каквото и да било, още повече ако се отнася за религия. Истината е че човечеството никога не е дораснало за една технология докато не я получи и опита. Когато я опита , вече пораства и придобива баланс. Примера вече съм го дал с ядрената енергия. Лично аз съм оптимист за бъдещето и не приемам предсказанията на болни мозъци да управляват съдбата ми. ..

Dex:

--- Цитат ---Познанията си за направа на кълбовидна мълния (изкуствено слънце) които имам мога да ги употребя за направа на свърх-мощно оръщие, но мога да ги използвам за светлина и топлина и др. енергийни нужди. Трябва ли да се откажа от употребата на тези познания само защото съществува риска някой да злоупотреби с тях?
--- Край на цитат ---
Tова е чудесно. Сега остава да споделиш знанията си, като докажеш философията си. Хората имат нужда от по-голяма доза енергийна независимост. Отказът ти да споделиш знанието, ще те прати при тези които хулиш. С нетърпение очаквам да докажеш, на чия страна си. Философстване от рода на " Хората не са дорасли за такова знание", няма да приема. Ръкавицата е хвърлена.

teofilius:
Туй с ръкавицата - не го приемам като дуел, но приемам предизвикатлството. Основната информация свързана с изкуствените кълбовидни мълнии вече е дадена от д-р Кирил Чуканов в сайта му http://www.chukanovenergy.com/bg/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1    който по странна причина вече не е активен(надявам се временно) Човека бе пуснал книги в сайта си в които имаше достатъчно ясна информация как се създава изкуствена кълбовидна мълния и една от спецификите бе че ефективността става над 1 при входна мощност над 2 КВт. като при 80КВт. входна , само електрическата на изхода е около  6 пъти. За около две седмици ще пусна произведенията му в библиотеката на сайта ми. Ще пусна и теоретична информация за това което знам и е виждането ми за генериране на ефективна плазмена система , макар че в отделни постове съм пускал ключовите моменти и в този фурум. Както и да е , това ще е обобщение а принципите са елементарни.
   По отношение на практическата част - вече имам нужните средства за първоначални експерименти в тази насока(без спонсори ;) ). Е като говоря по тази тема, няма единствено да повтарям направеното от него , което не е проблем(освен че ще е в по-малък мащаб). Смятам че имам разбирането как да вдигна ефективното отделяне на енергия от изкуственото слънце при по-малко входна енергия и това е оргинално решение. Когато започна експериментите ще пусна  както видео , така и снимки на работата ми. Е, дали ще постигна това, което очаквам? - Ами надявам се. В случая е въпрос на добро практическо изпълнение и на познания, които вече имам. Това с което не разполагам е радиометър за радиация. Но надявам се да намеря от някъде и на достъпна цена скоро...

Dex:
Първо не се заяждам! От доста време знам за съществуването на Теофил, даже сме комуникирали преди доста време. Попаднах в този сайт случайно. Това , което разбрах до тук е , че Теофил има само теоретични знания, а малко по-нагоре твърди, че има практични, което грубо казано го прави много неискрен и преекспониращ възможностите си. Можел да прави изкуствени мълнии, ама  още не ги е направил. Това какво е , ако не опит за манипулация.

--- Цитат ---Това с което не разполагам е радиометър за радиация. Но надявам се да намеря от някъде и на достъпна цена скоро...
--- Край на цитат ---
Ще се постарая да ти намеря един за 20 лв., понеже сега чакам да ми донесат такъв ГАЙГЕРОВ БРОЯЧ.
По въпроса за безплатните енергии, мога да кажа, че не съм  много в час. Чел съм доста, но не смея да хвърлям средства, понеже живея с дълбокото убеждение, че тайните слуижби яко манипулират сайтове като този. Попадал съм на такива смехотворни схеми, че съм се смял със сълзи пред компа.

Тони:
 Манията за преследване е познато явление, преодолей го. Да правиш екесперименти свързани със свободната енергия, също е смехотворно за някои. А основната грешка е направиха с глобалната мрежа. От тук нататъка преследването става излишно. Ела ми на гости, ще ти покажа непонятно устройство /смехотворно/ клетката на Джо.
 Може и да ми помогнеш, за сега не съм я разгадал теоретично но се държи както направените репликации по света.
Ако не, тя на теб ще помогне.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия