Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (13/25) > >>

teofilius:
Приятели! Нека да не спорим и да не сме в конфликт! Просто без да се обясняваме , да забравим за острия тон! Никой не манипулира този сайт и форум. Честно казано , мисля че времето на лов на вещици поотмина и най-вече в България няма такъв ако, и да е имало в миналото.
  Имам теоретични познания за изкуствената кълбовидна мълния, и вярвам че всички ще се съгласим че без теоретична основа, практиката ни ще се срути. Това което съм направил практически в тази насока е електро-плазмен вихър. Елементарен ксперимент, който потвърди теоретичното ми предвиждане че така ще стане. Със сигурност не е проблем генерирането на изкуствена кълбовидна мълния(дори и в обикновена микровълнова печка става). Предизвикателството е да започне интензивно да отделя топлина, светлина и електромагнитни вълни, които от своя страна ще бъдат преобразувани в електроенергия. Д-р Кирил Чуканов постига това последното като, пуска през плазмената топка високо напржение 15Кв с малък ток, действащ като, дразнител и предизвикващ нужните енергийни изблици.  Това което аз ще направя е че ще поставя кълбовидната мълния във електроплазмен вихър с напрежение 32Кв. По точно - ще генерирам по повърхността на плазмената топка , въртящ се разряд (плазмен вихър). Резултата ще е че самата плазмена топка ще се върти със огромна скорост при това а възбуждането и ще е много по-интензивно и равномерно.  Предвиждам че при въртенето си от центробежните сили , малката плазмена топка ще се разрастне. Няма да има нужда от допълнително инжектиране със микровълнова енергия , защото ще се поддържа от собственото си въртене , да не се свие. Принципа на генериране на електроплазмения вихър в голяма степен е сходен на магнетронния принцип , но в случая честотата на излъчването ще е по-ниска и безопасна. Както и да е , целият експеримент ще се проведе в защитна мрежеста клетка. Какво ще стане слд това? - ще поживеем и ще видим.  ::)

caduceus:
Тони,
за клетката на Джо кое не е ясно? Дай една снимка ако можеш - да погледнем... Каквото знам ще кажа от моя страна. А водата как я зареждаш на първоначалния етап?
Поздрави

Dex:

--- Цитат на: Тони в Април 27, 2009, 09:42:14 am --- Манията за преследване е познато явление, преодолей го. Да правиш екесперименти свързани със свободната енергия, също е смехотворно за някои. А основната грешка е направиха с глобалната мрежа. От тук нататъка преследването става излишно. Ела ми на гости, ще ти покажа непонятно устройство /смехотворно/ клетката на Джо.
 Може и да ми помогнеш, за сега не съм я разгадал теоретично но се държи както направените репликации по света.
Ако не, тя на теб ще помогне.

--- Край на цитат ---
Аз плановете за клетката на Джо ги имам отдавна. Хич не е смехотворно за мен.Вярвам в безплатната енергия и тем подобни. Имам и една камара патенти на Тесла в компа, доста от които са старателно трити от сайтовете. За клетката на Джо ми хрумна, че това има нещо общо с радиониката. Съзнанието на човек е тясно свързано с функционалността на устройството. Имам и някои идеи как да работи без прексване клетката. Ясно е , че не понася негативна енергия, а това са ляво въртящи се торсионни полета. Значи трябва да има и генератор на дясно въртящи се торсионни полета. Как да направим генератор на такива полета? Ха да видим сега имате ли идеи.

teofilius:
При положение че клетката на Джо работи с оргонна(органична) енергия , може би ще бъде добре да бъде поместена в концентратор на такава енергия. Съд (кутия или цилиндър евентуално който отвън е от органична материя(дърво) а от вътрешната страна е с метално покритие. Органичната повърхност поглъща оргон от околното пространство  а металната излъчва и го концентрира в центъра. Органичната обвивка действа също и като екран спрямо негативните излъчвания. Директно мога да си я представя така: Най-външния метален цилиндър е покрито с органична обвивка. Отдолу и отгоре има и такъв капак , като горният има отвори за газовете...

mi68:
Оргонът е Мионно(тежко)неотрино със скорост във вакум 2,2.10^6m/s.Орбиталната скорост на електрона във водородния атом е 2,18.10^6m/s и много лесно прихваща Мионно неотрино/справка браунов газ/.Следва извода,че въглеводородите(органична материя,пласмаси/изолатори/)прихваща Мионно неотрино и се наелектрезира.Металите със свободните електрони реагират с ел.ток.За стабилни резултати използвайте центробежна сила,в буркан с вода завъртете CD-диск с бормашина(около 3000об/мин и ще наелектризирате буркана отчита се напрежение 10кВ спрямо земя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия