Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
caduceus:
А така, колеги, май идвате постепенно на моя акъл... :)
Dex
Хич не ти трябва генератор на дясновъртящи полета - това разделение е следствие от чисто математическо мислене, като не бива ляво - дай дясно... Няма такива неща в природата - има и едното и другото. Спинът също е относителен - 1. зависи от гледната точка и 2. въртенето мисля че не е в нашето тримерно пространство...
Негативното е просто дисхармония, намаляваща синхронността в дадена система. Позитивното, събрано в едно устройство като клетката на Джо води пък до по-висока степен на самоорганизация и капацитет за натрупване на енергия - т.е. фокусна точка, където разликата в енергийните нива на пространствената тъкан е сравнително малка. Не знам как по-точно да се изразя, нещата се усещат вътрешно, но е трудно да се опишат с думи и термини...
teofilius
Според мен не е добре да слагаш пасивно устройство като оргонния акумулатор във външната обвивка на активно радионично устройство като клетката на Джо. Минали са доста години от Вилхелм Райх... Техниката е напреднала за този период :) Има оргонит от всякакви видове, електронно, топлинно, светлинно и прочее възбуждане на оргона, пасивни резонатори колкото щеш - дву и тримерни, активни /генераторни/ прибори също... Виж radionics в Гугъл и за какво иде реч - и да не си говорим за Райх концентратори, щото така ще идем и до кацата на Месмер със стружките и зеленчуците :)
Плюс това - в клетката на Джо използваеми газове няма, като изключим малкото пушилка от бълбукането :) Етерната пара е друго нещо, просто алуминиевата тръба отвежда тънката енергия с високи вибрации /по терминологията на Шаубергер/ или оргона към двигателя. Само допълвам
mi68
По принцип си прав. И за наелектризирането също, вероятно имаш предвид Патрик Фланаган. Доста ток идва от водовъртежи със крайна скорост, да... Правил ли си тоя опит? Скоростта на въртене ми се вижда малка, но практиката показва най-добре
Поздрави
gotiniq7:
Направих приставката за компютър, в комбинация със софтуера с честотите на Райф. Ще наблюдавам ефекта. Теофил ми прати 4 звукови файла за универсално ползване, пускам ги по 2 минути всеки, след 4-те правя 20 минути пауза и пак повтарям
teofilius:
Не отричам че Запера не е перфектния лечебен апарат. Съгласен съм че може би няма да се справи с някои вируси(микроорганизми). Приемам че Запера е далече от Райф. Признавам че при определен брой клиенти (не повече от 5 %) няма особен резултат от третирането със Запера. За всички на които методите на Хулда Кларк не се проработили, вероятно тя е мошенничка в техните очи. И все пак процента от излекувания и подобрения при нейните методи, който е значително повече от 80% не може да се отрече. Какво да кажа на 3-4 човека, които ми се обаждат и ми казват че всички видими и осезаеми симптоми на ревматоиден артрит са се прекратили за да-три дни? Може би трябва да им кажа че очите ги лъжат или са си внушили че имат подобрение (или даже са се излекували) а в действителност са си все така болни. Просто няма как да го направя. Като почнах да произвеждам запери , започнах с голяма доза съмнение и страх че клиентите ще се обаждат да им връщам парите и че това което им продавам не работи. В началото се доверих и то с доза страх на уверенията на хирург в Бургаската болница, който освен работата си на хирурга, практикува хомеопатично лечение и лекуване със запери. Човека имаше поне три апарата и искаше да му направя още няколко, и то само за него. Освен това има и запер с регулируема честота от 1Хц до над 10 МХц. при която използва честотите на Хулда Кларк. Със сигрност Хулда Крарк е далече от д-р Райф но въпреки това методите и са ефективни за мнозина на които установената медицинска практика не е помогнала. Трябва ли да отхвърляме Х.Кларк заради онзи процент на които не е успяла да помогне. Какво да кажа на бащата на три годишната си дъщеря която е била с левкемия и химиотерапия , която той прекратява и за кратко време напълно излекува със запер и комбинация от билки на Х.Кларк. Детето е живо и здраво и ако някой се съмнява ще му дам телефона да се обади и лично да говори с човека. Със сигурност на някои тези методи не са помогнали и няма да помогнат , но нали един човек бива ценен не заради пораженията а заради победите в живота му. Два или три пъти хора са ми казвали че запера не им помага и това ме е отегчавало и обезсърчавало дотолко че почти съм се отказвал и тогава някой се обажда и споделя как му е помогнал и то за сериозен здравословен проблем. Аз също вървя към това да имам плазмена търба и генератор на честоти като на Райф, но разбирам че е нужно продуктите ми да са достъпни за хората в нужда и тук става дума за това , нещо което наистина работи и е ефективно да има широко разпостранение. Запера в момента е най-малкото . Сигурен съм че и при Гого е така. Той също има успех както със обикновен запер , така и с задавана честота. Резултатите са факти пред които няма да си затворя очите , а там където няма резлтати - това са изключения. ;D ;D ;D
gomi:
Знам че не е по темата зипер, но пак става въпрос за лечение с честота -Георги Лаковски и неговия осцилатор-идеята е интересна..... кадецеус-разпознаваш ли ринговете ;)
http://altered-states.net/index2.htm?/lmwo/lmwo.htm
http://www.braintuner.com/lakhovskymwo.htm
http://www.braintuner.com/lakhovskypatent.htm
http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=2097&Itemid=116
caduceus:
gomi
Ти си истински извор на интересна информация! :) Да, нищо ново под слънцето, Дотто рингът е на същия принцип, но е активно устройство - термичният стрес усилва нещата много. Всичко което съм писал в темата Dotto ring важи и за Лаковски. Топчетата в края на ринговете натрупват максимално двете естествени първични полярности, тука има и към Слим Спърлинг повей ;) Интересно какви са радиусите... И дали е намесен и някой от кубитите дето ги гледахме с тебе - свещен или друг. Вероятно има кратност, за да се получат стоящи вълни и резонанс
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия