Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (17/25) > >>

FreeEnergy:
Май сам намерих отговора. В тази програма Флекс16 има честоти и за перде. Научих се как да я ползвам и да добавям честотите в програма, за да се изпълняват последователно, НО оттам нататък какво става??? Не мога да разбера да ги слушам ли тези звуци или да изкарам звуковия сигнал със жички и да го сложа на две медни тръби. Така ли се прави?

ppankov:

--- Цитат на: FreeEnergy в Май 18, 2009, 02:00:35 am ---Май сам намерих отговора. В тази програма Флекс16 има честоти и за перде. Научих се как да я ползвам и да добавям честотите в програма, за да се изпълняват последователно, НО оттам нататък какво става??? Не мога да разбера да ги слушам ли тези звуци или да изкарам звуковия сигнал със жички и да го сложа на две медни тръби. Така ли се прави?

--- Край на цитат ---

Засега, май най добре е да изкараш звуковия сигнал през кабел и вместо слушалки да монтираш кабела на една медна тръба и една поцинкована. Примерно тръбите да са
със сечение 20мм и дължина 100мм.

gotiniq7:
Сигнала от компа трябва да се усили до поне 10-15 волта. Тази схема я имам от Теофил и действа отлично. За транзистора сложих BD139, и цялата схема излезе 2 лева

teofilius:
По настоящем съм пуснал по-добре работеща схема

mzk:
Да, съпротивлението на кожата ми е такова, че не усещам 12 волта.
Изхода от звуковата карта например е под 1 волт.

Dex, в схемата ясно се вижда как се управлява транзистора. Няма сложни неща за достигането на 10-15 волта.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия