Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (19/25) > >>

GMG:

--- Цитат на: teofilius в Май 19, 2009, 12:49:30 am ---Не съм уточнил какво е подобрението но въпреки че технически погледнато е нищожно то е следното : 1. Намалена и ограничена в рамките на максимум 16 волта е амплитудата на изходните импулси. 2. По малко изкривявания на изходния сигнал. Сега са изразени предимно в намаляване на нивото на амплитудата когато се държат електродите. Това не е за запера а приставката(усилвател) към компютъра.
  При всички случаи може от компютър или колонки да се регулира нивото на изходния сигнал. Не съм вдигал напрежението - просто от самото начало правя устройствата с трафчета а не с батерии. Първият ми запер бе с батерия на 9 волта. После го замених с по-добре изработен и с траф...
   Идеята на поста ми не е тези обяснения а това че изкривяванията не са от значение акох се запазят стръмните фронтове на импулсите върху тръбните електроди. ;D

--- Край на цитат ---

Съжалявам, но според този пост,
никакви подобрения не виждам !
 Гого е доказателство за добър софт. и дизайн.
(Не го познавам и не му правя реклама !)

teofilius:
Не отричам нищо от постигнатото от Гого. Аз също подготвям по-добри и ефективни удеди от тези които представям в момента.
  Идеята е че ефективността на запера и като цяло на честотното лечение е основана на стръмните фронтове на импулсите , при което наличието на допълнителни смущения не оказва особено влияние.

ppankov:
Dex, това сигурно ли е?  :o

Dex:
Това знам, това казвам.

shtip:
Бих искал да си сглобя запер сам да сменя честотите и времетраенето им ( синтезатор с таймер ) , но не открих информация за това.Моля Ви подскажете ми.Благодаря Ви предварително.                                                                                                                                                                        С УВАЖЕНИЕ: щип

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия