Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо
Dex:
Правиш един таймер, който управлява едно микро реле, което пък е свързано към контактите на бутона за промяна на честотата на синтезатора.
vitan:
Говоря за по-просто и евтино. Но важното е, че сигнала трябва да е "тип щурец" за по-долямо КПД.
vitan:
Във форума има линк към много мегабайти с много фрии енерджи устройства. Оттам е идеята, а май и схемата - не помня точно, но е една от схемите за браунов газ като управление. Честотата е около 40 kHz или 44 (вече не помня). По висока за електроди с магнитна характеристика не е необходима според мен, защото тока е голям.
RC + ТТЛ логики - фасулско е за теб. Сигнала тип щурец е:
___||||____||||____||||____||||____ Това изправените черти са импулсите еднополярни :)
ANNA61:
teofilius, моля те дай ми ако е възмойно някъкви кодинати на доктора от Бургас, на които си продал зепера на д-р Хулда Кларк и той лекува с него, искам да се запиша при него да ми проведе необходимите сеанси за лечение. Благодариа ти
ppankov:
--- Цитат на: teofilius в Март 12, 2009, 10:20:15 pm ---http://freeenergybg.piczo.com/?g=49305220&cr=7
--- Край на цитат ---
@teofilus,
мойте уважениа приятелю, във фрагментирата част от схемата намирам грешки, дори се опитах да я репликирам, получава се следното : тока база-колектор е прекалено голям и резистора от от 2 килоома се товари яко и пече, със як транзистор резистора прегаря или базата се разпоява сама /при обемен монтаж :D / със по малък транзистор, то той се пука
и от него излиза пушек, все едно душата му излита свише ;D
Целта не ми е да те коригирам или критикувам, само искам да знам каква ти е била идеята?
Емитерен повторител или колекторен инвертор?
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия