Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Центробежните сили - тяга за транспортни средства с КПД>1

<< < (6/25) > >>

@praktik:
Някои в този форум, твърдят че установката имала КПД>1 Аз ако съм правил такава установка, ще знам, затова и питам.

Иван Димов:
   Bat_Vanko, напоследък все повече се затвърждава схващането, че затворени системи въобще няма, защото съществува всепроникващия ЕФИР. Взаимодействайки с него материята го увлича, завихря и променя ефирното налягане така както е при всички флуиди. Аз вече съм стигнал до извода, че за нарушение на третия Нютонов закон и ЗЗЕ е нужно една частица да взаимодейства едновременно примерно с две частици както е при експеримента "Билярд". Така имаме промяна на масата за сметка на скоростта, с други думи, ако преди удара се движи само една частица, а след удара тя спира докато други две се ускоряват - имаме удвояване на масата (става въпрос за масата, която се движи) и намаляване на скоростта. Така енергията намалява и ЗЗЕ е нарушен. Възможен е и обратния процес. При Робърт Кук също има трансфер на маса (прехвърляне на маса от едното рамо на другото - виж по-горе анимацията).
  Целта при всички механизми е постигане на несиметрия, която води до задвижване и енергия - все пак НЛО съществуват. Въпрос на време е и ние да усвоим тази технология.

spirit1:
Г-н Димов, ако си погледнеш експеримента и мислиш за центростремителна сила може и да се сетиш как да го промениш и направиш работещ. Твоята идея да въртиш нещо на пружина и да хвръкнеш с него е направо уникална. 10 за желание и оптимизъм и 0 за изпълнение и резултат.

Благодаря.

Bat_Vanko:
Ако става въпрос за абсолютно затворена система, то такава е само вселената като цяло. Всяка една нейна част е условно затворена именно поради това всепроникващо лъчение, гравитация и т.н. Наричам условна, защото се отнася само за определен вид енергия. Според теб как ще стане преобразуването на енергията от ЕФИРА с обикновена механична система.

--- Цитат на: Иван Димов в Август 25, 2013, 09:28:45 am ---Така енергията намалява и ЗЗЕ е нарушен. Възможен е и обратния процес.

--- Край на цитат ---
Няма как да не намалява енергията при положение, че има вътрешни деформации в тялото вследствие на удара. И не разбрах от къде точно следва, че е възможен обратния процес.

Иван Димов:
   г-н spirit1, вместо да се изказвате "компетентно", по-добре покажете ваша идея или експеримент. Нямаме нужда от заяждания и демонстриране на "авторитет" - ако знаете силата на вашата "центростремителна" сила, покажете я. Защото хората вече летят чрез центробежни сили. Вижте тези сайтове:
http://www.youtube.com/watch?v=JsAFpVP2vsU    -    Levitation and Propulsion Unit (LPU) от Sam Sin
http://www.youtube.com/watch?v=4kyzd3BaDm0  -   жироскоп в посока
   И въобще се разходете в "тубата" като напишете в търсачката inertial propulsion.

Bat_Vanko, говорим за идеални еластични удари между тела. Ако една билярдна топка удари две топки и спре - имаме удвояване на движещата се маса, но с намалена скорост. И обратно - две бавно движещи се топки удрят (едновременно) една топка и спират. Имаме вече само една движеща се маса, но с двойно по-голяма скорост. И при двата сблъсъка ЗЗЕ е нарушен, третият на Нютон също. В Природата точно такива сблъсъци са рядкост, но хората са изобретателни и създават нужните условия за целта.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия