Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Центробежните сили - тяга за транспортни средства с КПД>1
Иван Димов:
Нямам чертежи, ще трябва да импровизираш. Сега съм се захванал с друг експеримент и нямам време да чертая за мен морално остарели неща. Проектирането е много времеемко занимание, то с готови чертежи и "баба знае"! Аз имам един девиз: "Ако наистина искаш - ще успееш!" Така че, пари няма - действайте!
Радико:
--- Цитат --- Нямам чертежи, ще трябва да импровизираш. Сега съм се захванал с друг експеримент и нямам време да чертая за мен морално остарели неща.
--- Край на цитат ---
Ееех Иване Иване И ти ли стана Лъгльо като някой други.
Няма морално остарели концепции за С.Е. Има морално умрели концепции тоест неверни. Тази също недей да подвеждаш хората само.
НАМАЛЯВАНЕТО НА СКОРОСТТА ПРИЧИНЯВА РЕАКЦИЯ НА ОПОРАТА КОЯТО ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ЦЕНТРОБЕЖНАТА СИЛА И ЕФЕКТА Е НУЛА.
ЗАГУБЕНА КАУЗА
Иван Димов:
Радико, тази "ЗАГУБЕНА КАУЗА", където си я написал за цялата ми тема ли се отнася или само за Велико Милкович? Защото аз не говоря празни приказки - който има очи нека гледа. Пък дали ще види нещо си е негова работа. Както казах, принципът работи, доказано от Робърт Кук, Стефан Маринов и много други. А и НЛО-та хвъркат - има разсекретени официални видеофайлове.
Аз лично не мисля да повтарям Милкович, но SAA-то е 100% работещо. Ако си достатъчно наблюдателен, ще видиш, че там едната тежест удря другата и така има обмен на енергия - едната спира, другата се ускорява. При този обмен платформата има твърде малко участие за да се нулира тягата. Пък ако това ви се струва съмнително, правете GYROSCOPIC INERTIAL THRUSTER (GIT).
Аз обаче обещавам да НЕ возя на моето НЛО съмняващи се в принципа на задвижването му.
@praktik:
--- Цитат на: Иван Димов в Септември 22, 2013, 03:04:32 pm --- Радико, тази "ЗАГУБЕНА КАУЗА", където си я написал за цялата ми тема ли се отнася или само за Велико Милкович? Защото аз не говоря празни приказки - който има очи нека гледа. Пък дали ще види нещо си е негова работа. Както казах, принципът работи, доказано от Робърт Кук, Стефан Маринов и много други. А и НЛО-та хвъркат - има разсекретени официални видеофайлове.
Аз лично не мисля да повтарям Милкович, но SAA-то е 100% работещо. Ако си достатъчно наблюдателен, ще видиш, че там едната тежест удря другата и така има обмен на енергия - едната спира, другата се ускорява. При този обмен платформата има твърде малко участие за да се нулира тягата. Пък ако това ви се струва съмнително, правете GYROSCOPIC INERTIAL THRUSTER (GIT).
Аз обаче обещавам да НЕ возя на моето НЛО съмняващи се в принципа на задвижването му.
--- Край на цитат ---
Иване, като си толкова убеден, направи едно работещо и го пусни тук записано на клип, дай чертежите, за да може някой да го направи и да се убеди в това което казваш.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: Иван Димов в Септември 22, 2013, 03:04:32 pm ---Както казах, принципът работи, доказано от Робърт Кук, Стефан Маринов и много други.
...Аз обаче обещавам да НЕ возя на моето НЛО съмняващи се в принципа на задвижването му.
--- Край на цитат ---
Адаш никой не се съмнява, че принципа работи! Дори много от нас си спомнят пералните "Перла", които работеха на същия принцип, и сами ходеха до терасата за да простират прането. Проблема, е че ако с подобно превозно средство тръгна на море със сигурност ще пропусна сезона! И Радико е прав - всичко това е само атракция, без някаква реална переспектива.
... И не намесвай тука НЛО - със сигурност не работят на този принцип!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия