Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Центробежните сили - тяга за транспортни средства с КПД>1
Иван Димов:
Предполагам става въпрос за следното: Ако докато караш автомобил натискаш последователно ту "газта", ту "спирачката" 50 пъти в секунда, дали ще усещаш лашкане? При това "газта" е по-голяма от "спирачката" и така имаме ускоряване. Но това е за САМО ЕДНА ТЕЖЕСТ. При положение, че GIT има много тежести, винаги в предната зона, където цeнтробежните сили са по-големи, ще има няколко тежести. И те ще дават постоянна тяга.
Радико:
Изобщо никаква тяга не може да даде вибрацията и преместването от вибрация не е тяга. Ако не вярваш обеси устройството на връвчица и го накарай да се премести. можеш ако искаш и да вържеш връвчицата на някаква количка на релса от нея да виси. ако те притеснява саморотацията на устройството сложи две връвчици до две колички и нека се помести
Ще те черпя една ракия ако успееш да го поместиш.
двете връвчици може да са медни и през тях да го захраниш, защото изобщо не говоря за получаване на С.Е. Говоря за каквато и да била тяга в една посока.
Като приключиш с експериментите сети се какво съм написал по нагоре с червени букви.
Иван Димов:
Радико, ракия не пия. Също и не пуша. Как ще си карам НЛО-то ако не си пазя здравето?
Аз експерименти със слабо преместване вече съм правил - не мисля да ги повтарям. Моята цел вече е голяма тяга за практическо използване в превозни средства. Последният ми опит обаче се провали както го показах по-горе. Работя засега само по мои проекти, които се различават от тези, които съм видял в интернет. Принципът вече ми е ясен, но неизбежно правя и грешки. Ако и следващият ми опит е неуспешен, ще повторя GIT така както е в нета.
Радико:
Постулат на Хорнет:
"Когато всичките ви оригинални идеи за провеждане на експеримента се окажат безплодни, прочетете инструкциите по въпроса.
Инструкциите са малко по нагоре написани с червени букви.
Иван Димов:
Радико, ако обичаш не ми замърсявай темата с твоя негативизъм. Прогресът се прави от хора, които не се отказват в опитите си да го правят. И след като не вярваш в инерциалното задвижване, защо постоянно "киснеш" тук? Да не би да си дежурен или може би назначен за отрицател. Цял свят работи по въпроса, американците 27 години държат в секрет разработки по темата, харчат милиони долари за проекти, а ти искаш да откажеш и малкото безпарични ентусиасти в България. Пък и твоето мнение не е важно, защото по въпроса вече са се изказали световно признати специалисти. Ако за теб е ясно, че от това нищо няма да излезе, тогава вече не пиши едно и също в темата ми - твоето мнение вече го разбрахме и нищо ново не можеш да ни кажеш.
И ако обичаш не се прави на инструктор за да не последваш предишния!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия