Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Свободна енергия

<< < (2/2)

Toshe:
Винаги съм бил, за свободата на словото, но всяко нещо си има мярка. Понеже рядко пиша в почти всеки форум, а следя много и различни от над 15 години и този е един от тях от самото му начало, ако не беше наложително не бих написал нито ред. В другите форуми многократно съм виждал банване по IP адреса и ако трябва по второ трето и десето IP и така потребителя, който не се вписва в мярката, която определя модератора му спира достъпа.
Думата форум идва от гръцки. Едно време просто на площада или някъде са се събирали хора да обсъждат нещо. Ето това е и днешния форум тук. Разликата е че ако форума  като по старо мус беше едно събиране на живо нещата с господин Михов щяха да приключат много бързо. Дали тълпата или някой упълномощен от нея щеше да покаже много бързо на г-н Михов къде е мярката и какво се случва, когато някой не спазва формалната етика, която се изисква за участване в един форум. В днешно време не мисля, че електронния форум не предлага същите възможности и някой може безнаказано да си прави каквото пожелае от другата страна на монитора.  Да никой не може да спре лудия, престъпника, крадеца, лъжеца и т.н. преди да направи каквото реши. За това той е свободен. Всеки е свободен да греши. Но когато вече прави нещо нередно ми се струва, че не трябва да се оставя да продължава свободно да си развява байрака пред всички.
Относно това, че ако има 2-3 или пет човека, които могат да искат да четът г-н Михов, то това няма никакво значение. Много по-сериозни въпроси от този форум касаещи задравето, съдбата и живота на десетки милиони както и всеки важен закон в една държава или фирма се вземата с 51% глас. Това че другите 49 % искат нещо друго няма значение. Това е като една везна. От едната страна може да има 100 тона, но щом от другата има 1 килограм повече, то посоката на движение е ясна.

Това са моите пет стотинки по въпроса. Повече не бих писал. Ще е излишно отдаане на внимание време и енергия. Накратко, идеята ми е да се банне по IP адрес г-н Михов. Понякога нещата са извънредно прости и лесни.

Maistora52:
Дотук с велейшото празнословие на г-на Михова.
Гласуването е показателно. Същият е "предаден" на "власт имащите админи". Те обещаха да решат проблема.
Заключвам темата.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия