направих преход до падане на батерията разстоянието е 37км от тях половината по равно другите по пресечен терен като надолнищата компенсираха нагорнищата т.е. 50/50. Дотук всичко ок .Следващият ми проект е да взема олекотен двигател 4кг,това ще ми свали товара с още 4кг.Но всичко с времето си ,щото парите са кът. Скоростта с която се движих средно идва 27км/ч,първите 18км с 30км/ч вторите с 25 км/ч ,на 26 цола скоростта е +9 км/ч по мой опит.
В момента -двигател 8кг /батерия3,2кг /контролер и др 0,800---общо 12 кг +колело 15кг=27кг.
Вие може да прескочите моите проби и да си вземете директно това--двигател олекотен +батерия литиева +леко колело(ново) около 1300лв,колкото евтин скутер.Но тук имате колело,скутерче- когато се наложи(макар и с ниска скорост),достъп до паркове, тротоари и централни улици, лесно прибиране и съхранение,никакви последващи разходи(10-15 стотинки на зареждане)--недостатък е ограничения преход и бавното зареждане, т. е. подходящ е само за градски условия ,за междуселски и междуградски преходи, скутера е по добре.
Понеже няма батерии на по високи волтажи,някой от по-разбиращите тук може ли да ми каже кое е по-добре(евтино) да направя-преобразувател от 48в на 66в или контролер с по голяма мощност примерно 800-1000вата за да си дигна скоростта?