Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Съвет относно рак на простатата.
scarface:
Здравейте.
Наскоро майка ми ми съобщи, че баща ми е с някакво образувание на простатата. За сега не знам дали е злокачествено, но се притеснявам и искам да попитам какво бихте направили вие на мое място? Кои от рецептите в интернет за лечение на рак е сигурно че работят? Моля за малко помощ.
Радико:
http://radar.bg/bg/2013-01-30/article/4444910_%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%9A%D0%90%D0%9B%D0%9D%D0%9E__%D0%9E%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BE%D1%82_%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%BA.html
Това излекува мой приятел. но е доста скъпо.
Друго в Асеновград на ул. Чая 5 един старец билкар продава една гъба "била много добра" но нямам наблюдения.
Трето котешка стъпка.
intercorp:
Здравей Scarface,
Това е линк към тема тук във форума, която пряко касае твоя въпрос.
http://mazeto.net/index.php/topic,6231.msg34999.html#msg34999
касае се точно за рак на простата, ако такъв е случая при баща ти.
nedbmw:
Баща ми има рак на простатата във втори стадий Т2. Преди година и половина го открихме. Отначало го лекувахме с пречистена газ за осветление, а също пие и едни билки... Алое вера и разни там други лекове сложени във вино Станимашка малага, отделно му бият по касата всеки месец едни скъпи хормони(добре, че не ги плащаме), които подтискат простатната жлеза. Абе за сега е добре има вече апетит, понапълня малко, ходи по малка нужда по рядко вечер, всеки шест месеца му правят изследвания и казват, че резултатите са добри, ама знае ли се, то и вяра трябва у човека за живот, пък той баща ми от как се пенсионира преди 12-13 години постепенно губи желание за живот. Така, че приятелю Scarface пробвай всичко възможно и много на доктори не вярвай, щото те в голяма част от тях са по неуки от нас. :o
peter3:
Здравейте, това с което мога да помогна е да линкна една книга за лечение на РАК по метода на Бреус. Метода се състои в около 40 дена соколечение по строго определена програма. Най-интересна е историята покрай тази книга. Има много такива подобни методи на гладо/соко/водо/…..лечения, за които бях скептичен (въпреки, че съм привърженик на здравословния начин на живот). Този който обърна моите представи, е един приятел сериозно пострадал от рак на дебелото черво. Проблемът му се оказа много сериозен, ракът бързо се разви в последна фаза (разсейки в съседни органи). Човека живее в САЩ и е доста състоятелен, абе има сериозна здравна осигуровка и можа да си позволи лечение в една от добрите болници там. Един сеанс на лечение по „най-модерна технология” струвал 300000$...!!! (облъчван с радиация, тъпкан с разни химии и омайван с приказки как ще „светни” като му сложат следващото „високо технологично” лекарство ). Направили му два сеанса, и искали да му направят още два, ама работата не отивала на добре, влошил се още повече, болката от лечението била ужасна, искали да му слагат морфин (или нещо подобно забравих вече) и той се отказа от лечението. Което не било никак лесно, каза ми, че го тормозели постоянно, наел даже адвокат за да прекрати лечението, каза ми „тъй и тъй ще се мре поне да не ме мъчат”. И така случайно попаднал на „Лечение на рак по метода на Breuss”, каза ми, че спазвал стриктно записаното в книгата, и след 40 ден или 45 (ще трябва да проверя) от рака нямало и помен. Това е историята накратко, ако има интерес пишете.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия