Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Хомеопатията - Наука, Религия или алтернативно Лечение

<< < (8/18) > >>

svetlio760:
Аха, това не го знаех, но е полезна информация- за флуорът само знаех това, което Атанас Гълъбов е написал в книгата си- в хитлеристките концлагери са го ползвали да подтиснат агресията и индивидуализма на затворниците- правил ги е апатични, безволеви и страхливи! Ние понастоящем сме много по-страхливи от дедите си- визирам хората вдигащи бунтове и въстания(терористи, както запада обича да ги нарича- като Левски да речем)! Хомеопатия против Флуор също има и се ползва доста широко- fluoricum acidum ; calcarea fluorica имаше още поне два продукта с флуор, които борят флуора- препоръчвам да се съчетаят с един от mercurius- и те мисля че бяха три! Ако има интерес ще дам най- действащите продукти от хомеопатията - досещате се, че има доста продукти, които не действат и от там идват проблемите с песимизма спрямо тази наука!

EDM electronics:

--- Цитат на: svetlio760 в Март 28, 2013, 03:03:23 pm ---Ако има интерес ще дам най-действащите продукти от хомеопатията.........!

--- Край на цитат ---
Да, има интерес. Ако може дай тоя списък и съответно действието на всяко едно хомеопатично.

svetlio760:
Така! Значи от 255 продукта на Боарон около 60-70% не работят добре- повечето хомеопати работят с останалите 40%, но трябва да си добър хомеопат, за да различиш кои от 100% са твоите 40%. Списъкът ще е ужасно дълъг, така че тук ще дам 15-20 продукта, които са най-популярни. Ако се наеме някой да изследва нещата, да се ориентира към най-силните отрови и най-популярните билки във вид на хомеопатични продукти! Принципът е подобното лекува подобно- пример:

Tuberculinum представлява биомедикамент, получен от непреработени култури на човешки и говежди щам на микобактериум туберкулозис, разредено толкова много, че няма как в глобулчето да е останала и една бактерия. Тъй като туберкулозата е бавна пълзяща инфекция, която може да порази всяка една част от тялото, организма усети ли информацията за нея у себе си прави грипоподобни симптоми и пълна мобилизация- на моменти се чувствате отпаднали, на моменти жизнени! Чудесна е за спортисти, защото най-опасното за организма е туберкулозата да удари надбъбречната жлеза, за това продукта я стимулира. С две думи казано всичко що е възпаление - от настинка до артрит може да се лекува с туберкулинум, включително повреди от ваксини! Много добра е за бавно пълзящи пневмонии!

Mercurius solubilis (разтворим живак на Ханеман) се извежда от начина му на приготвяне: 28 г живачен нитрат се разтварят в 100 мл разредена азотна киселина. Сместа се оставя в продължение на 24 часа, впоследствие преципитата се измива с вода, изсушава се върху филтърна хартия, без нагряване и без излагане на светлина. Това нещо се разрежда по гореописания начин така, че да няма една молекула живак и естествено помага за всякакви видове слънчеви изгаряния, невралгии, проблеми с артериите и пр. просто вижте какви симптоми предизвиква отравянето с живак и ще знаете какви симптоми лекува меркуриуса. Това, обаче са примери! Не мога да опиша всички продукти, които вършат работа един по един, но мога да напиша кои са!

Arnica montana, hypericum perforatum, stramonium, Medorrhinum,всички calium, всички calcarea, всички mercurius, има 4 вида туберкулинум- всички сработват, има поне 15 метала, те също работят всичките, causticum, gelsemium sempervirens, всички sulfur.....и освен тези още около 30-40 продукта са работещи. прикачвам един справочник в word, сваля се свободно няма да се заяде никой за авторство, доста подробен! Ориентирайте се по описанията - колкото по-дълго описание има един продукт, толкова по-добре е проучен, защото е вършил работа! Има много медицински термини, така че ако не разбирате - питайте!

EDM electronics:
svetlio760, благодаря много, научавам много от теб и колегата edin!
Трябвало е да учиш не за мед. сестра, а за доктор. Имаш усет и медицината ти се отдава, прилагаш и анализираш върху себе си.
Странното е обаче, че обсъждаме тези въпроси тук - в контрола на климата и ХААРП.....
Някой е сложил катинар на темата за хомеопатия, която най-подхожда. Не мога да разбера, това цензура ли е?

svetlio760:
Мерси за комплимента! Аз се захванах с това следване, защото бях запален по алтернативна медицина, а там не искат да си доктор- всъщност за сега не ти искат дори медицинско образование, но ще поискат- мед сестра ми се видя най- достъпно. Половината от това, което учим са тъпотии, но подозирам, че с докторлъка ще е същото- камари" доказани" процеси в организма, купища преиздадени лекарства-отрови, на които трябва да знаеш всичките им имена, а всяка година им слагат различно име, защото предходният продукт го забраняват, но компанията променя патента и отново го пуска, но го нарича различен продукт, това се прави и с качествените лекарства- мога да посоча историята със Стевията- сладката билка- два пъти пускат и спират този подсладител. А на времето имаше едно лекарство- аналгин-хинин. Спряха го точно защото вършеше работа- сега гледам че сред антибиотичната мъгла са го пуснали пак с някакво извъртяно име.......! Не ми се занимаваше с тези интриги, та станах мед сестра ;D
Пък за заключването на хомеопатичната тема не знам- модераторите имат думата, аз надуших песимизъм в тази посока от тяхна страна, но дори и така форума пак е изключително широкообхватен- все пак би трябвало да си говорим само за техничарски неща и идеи, нали търсим свободната енергия!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия