Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Човешката енергетика - забравен инструмент за получаване на Свободна Енергия

<< < (3/4) > >>

Иван Димов:
Има два вида хора. Едните са трудолюбиви, добродушни и любвеобилни, а другите са егоисти, властни и мързеливи. Втората група хора се храни от труда на първата като за целта има разработени многобройни методи за манипулации. Природен закон е подобното да ражда подобно. Напоследък втората група хора е станала много плодовита и така броят на лежащите на чужд труд расте. Блага обаче се правят само с труд и ако броят на реално трудещите се намалява, то те се претоварват докато лентяите се чудят какви забавления да си измислят и как да отклонят общественото внимание в тяхна полза.
   Заключение: Всеки, който се занимава с манипулации на други хора, с магии и жертвоприношения по същество е един некадърен мързел и глезльо искащ блага по лесен начин и ако може веднага. Докато всеки свестен човек е щастлив ако се труди и не му отнемат плодовете на труда му.
   Аз имам известен опит с човешката енергетика, защото както и на Стефан Маринов, така и на мен са ми правили черна магия и с мен са се занимавали разни специални служби. И какво от това? Само некадърникът се страхува от конкуренция и търси начин да я препъне. Тя простотията ходи по хората - докато се бием помежду си можем да пропуснем избягването на космическа катастрофа например. Само задружните усилия водят до благополучие, но за жалост има и агресивни и недоизрастнали духовно хора.
   Човек е там, където е насочено вниманието му. Достатъчно е да гледаш редовно телевизия и вече си психически деформиран. Затова предлагам като противодействие да се съсредоточим върху работата си, но и да си отваряме очите като не позволяваме на манипулаторите да ни губят времето, да ни крадат и да ни отклоняват от труда, водещ към благополучие.

Михаил Кузмов:
По долу ще опиша един факт но първо ще съобщя в  ;D стил до какво фундаментално откритие достигнах след усилено мислене! Предполагам че и вие сте достигнали до същото но без усилено мислене!      "Зорът който изпитва личният ни автомобил докато изкачва голям наклон е право пропорционален на free енергията която получава при спускане по същия"   Забележете че зорът и free енергията са отъждествени а не разхода на гориво! И ако все още не сте ме разбрали , да уточня, то си е баш зор да създадеш нещо! А как да измерим умствената енергия която е изразходвана????????!!!!!!!!!!!!!!   И в крайна сметка от тая частица умствена енергия може да се облагодетелства цял свят! Е ако това не е free здраве му кажи! Как ви изглежда подобна философия?!   А сега за факта: Преди години имах автомобил Skoda S 100. Прибрах се от работа със същия,паркирах пред входа на блока, пих си ракията, вечерях, погледах филма от 20 часа и си легнах! Добре спах но съня който сънувах помня до ден днешен! Сънувах че задна лява гума на шкодата паркирана пак там е спукана! Сутринта ставам да отида на работа но уви! Гумата наистина беше спукана!!!!!!!! Никога повече не ми се е случвало подобно нещо! След ремонта установих че някъде през последните метри съм намерил пирона но как това се е трансформирало в съня ми???????????

Maistora52:
Има два вида зрение - пряко, с очите и административната част на мисловността, и непряко или подсъзнателно - за него психолозите казват: "Мозъкът (подсъзнание+съзнание+свръхсъзнание)  вижда и чува всичко, което става и е около нас."
Пирона си видял, но нещо друго е ангажирало повече вниманието ти в онзи момент, и не си взел веднага съответните мерки.

Иван Димов:
   Тази сутрин гледах по bTV Иван Стойчев, който се представи като "слънцеяд". Той явно не е информиран за методите на внушения с цел навреждане. Това е тъй-наречената хипноза от разстояние или магия, която практикуват както земни така и извънземни индивиди. Това се прави за да се отслабят съпротивителните сили на атакувания, защото гладен и недоспал човек по-лесно става жертва на "магьосника", който прилага и заплахи за "стрес - тест" като в крайната фаза се правят жертвоприношения за директен енергиен удар на предварително отслабен и уплашен човек. Но вие тези неща ги знаете от филмите по телевизията.
   Хайде сега да помислим научно. В предаването се каза, че водородът от изпитата вода бил достатъчен за енергията на тялото. Да, обаче има един природен закон - законът за запазването на масата. Нашето тяло е затворена система, която от време на време се отваря и обменя вещества (маса) с околното пространство. Ако от тялото ни излиза вода, трябва и да влиза вода. При дишането ние отделяме ВЪГЛЕРОД - кислородната молекула, която вдишваме идва, хваща един въглерод и излиза обратно като въглероден двуокис. Така тялото губи въглерод и ако не ядем въглерод, ще отслабнем, защото тялото до голяма степен е въглеродно. Затова трябва да се яде като дишането е показател колко да ядем. Ако дишаме много, трябва и много да ядем, а дишаме много при физическо натоварване. Дори йоги, изпаднали в летаргичен сън ако дишат, отслабват. Има и по-тежки случаи с продължително не-дишане, но ние сме се родили работа да вършим, а работата иска енергия. Така че, яжте и не се поддавайте на внушения. Спете достатъчно, спортувайте и не бъдете роби. България не трябва да остане само територия както им се иска на някои външни сили.

Maistora52:
Това Нещо, трябва да се гледа от всеки, и да стане отново "Настолна книга" или "Наръчник за Живот" не само на Посветените, Просветените и Просветлените, но и на цялото тотално бедстващо човечество:
"Арканум – Тайната на Тайните"
http://www.youtube.com/watch?v=CT0pYlBweEQ
А който има лична опитност и разбиране в тази насока, нека си изтегли този едночасов клип, че същият и подобните му бързо-бързо ги изтриват... Аз си го изтеглих и сега е в ход записът на текста на субтитрите.
...
Имам в крайна сметка и един въпрос: Слънцеядите дали правят секс заради желанието за оргазъм, или не?
Който познава такъв "слънцеяд" лично, да разучи тайно и да докладва.
После и аз ще докладвам, кое, колко, как и защо?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия