Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Човешката енергетика - забравен инструмент за получаване на Свободна Енергия

<< < (2/4) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: edin в Март 21, 2013, 06:44:20 pm ---И така, сега ще си направим, малък експеримент. За целта трябва, да си принтирате това изображение. Може и черно бяло да е.

Изображението го направете, да е около 7-8см и го изрежете, без остри ъгли. Трябва ви и втори човек до вас.
Оставете  листчето, някъде до вас. Застанете на един крак и разперете ръце. Накарайте човекът до вас, да ви натисне едната ръка надолу. Ще изгубите равновесие. След това вземете листчето в ръка с изображението към дланта. Повторете опита. Можете да направите опита и с други хора. Знайте, че енергията от изображението се запазва за известно време във вас, така че между опитите оставете пауза от минута. Ще изчакам, преди да дам друга информация.

--- Край на цитат ---

От снимката колко вата може да извадим??? Може ли да захраним например: вентилаторна печка (тип духалка), бойлер, климатик или поне малко бързоварче? Ако не може със снимка кажете ми моля ви колко и какви молитви да ударя за да ги захраня?

Maistora52:
Велики сте! Нямам думи... Толкова ми стана смешно, че чак ми се насълзиха очите...
Алхимията напредва и няма удържане. Трябва да извикаме Стивън Фрейн (Динамо) да обясни и покаже тоя номер... само той може! Обаче няма да го обясни, защото това са си фокуси! И те са патент само на и за фокусниците.
Мерлин, чувството ти за ирония е велико! Имам още да се уча. Помагай!

Иван Димов:
Техничар човек може да види идеи от всякакви форми. Горната рисунка ми прилича на раздута в средата тръба. Ако пуснем струя флуид от горе надолу, то в раздутата част ще има понижено налягане. Остава да пробием една дупка в раздутата част и да заварим към нея друга тръба под ъгъл. Така ще засмучем флуид от околното пространство и той под ъгъл плавно ще се включи в общия поток. Може и СЕ-то да изскочи отнякъде.

edin:
Изображението е на гривна, "Sport balanse". По едно време беше доста нашумяла. В холограмата и има скрит масонски символ. Дават я за подобряване на физическата кондиция, но.....едно дава, а друго взема. Ако не я носите постоянно, няма проблеми. Само не разбрах, кой направи опита, освен Chat, преди да се изкаже? Предложих ви опита, заради някой, който искаше стрелки да мърдат и лампи да светят, в най-лошия случай, скакалци и жаби, да бъдат детектора. Е, сега вие можете да сте детектора на фините въздействия. Явно късно разбрах, че темата е иронична, но откак се помня, така се случва, че все последен се смея.
И макар, че темата е иронична, по иронична случайност, тя съвсем точно удря в десятката. Да, човек е най-мощния източник на енергия, която е универсална и само знаещ, как да борави с нея, може да я трансформира и насочи, където пожелае. простичък пример са жертвоприношенията, в частност войните на елита.
Не е страшно, че правят такива неща, страшното е че невежите си мислят, че са просто ходещи мръвки и толкоз. Колко от вас са правили курбан за здраве или са били на такъв? Че това си е жертвоприношение. Ти искаш нещо, обаче за да се случи е необходима енергия. От къде се взема тази енергия? От смъртта на животното! Енергията на жертвата, няма да загрее водата в тенжерата директно, но може да се преобразува във финанси ( който са форма на енергията и нищо друго) и по причинноследствените връзки , ти да имаш възможност да си купиш, дори генератор на Кеше, защото магията е пренасочване на енергиите, което вие всеки ден правите без да осъзнавате. Болшинството от човечеството отрича такива информации, а сегашното дередже показва, кой има и кой няма и защо най-вече. Но това "защо" болшинството продължава да го отрича и да се върти в кръг, като куче гонещо опашката си. И не ме разбирайте погрешно, не ви внушавам да правите кървави неща. Това беше само пример изясняващ как енергийната универсална субстанция на живо същество, може да се използва в нашето измерение.
Мерси за вниманието и внимавайте, какво пишете, че интернета е усилвател на мисъл формите. Не си увреждайте енергетиката.
До тук съм със смущаващите си изказвания.

Maistora52:
Еdin, никой не те иронизира теб лично, братко! Недей се сърди. Темата също въобще не е иронична, НО:
Когато говорим за човешка енергетика, трябва да сме наясно, че тя е на друго ниво, енергията й е от друг порядък. И едва ли нейните носители са електрони. Има обаче част от спектъра на човешкото излъчване и на нивото на фотони... Не говорим за топлинно излъчване, а за Аура.
Енергията, която в разните си форми захранва бита ни, или убива директно или от разстояние, бих я нарекъл "груба" енергия, поради нейният носител. Ел. ток в котлона няма да предизвика в теб главоболие, обаче една индуктивност в Мега Херци може направо да те разнебити. Колегата Ми68 наскоро имаше подобен инцидент при неговите експерименти.
И след  като знаем, че човек излъчва някакви винаги различни спектрални енергийни потоци, задаваме въпроса, как да впрегнем и употребим тази енергия. Това с холограмите и другите знаци, има своята обоснованост, и трябва да продължим изследванията. Малко е рано за това, но...
Но знаците, пентаклите и всевъзможните други "резки и чертички" са на ниво менталност, ако искаш наречи го ейдетическо (образно) мислене, и за да стигнем до там - чисто технократично - трябва преди това да обследваме и изучим и чрез множество експерименти по-грубите човешки енергийни "фракции" - например тези най-близко до инфрачервения спектър - усещането ни за топлина и студ.
Много хора с по-чувствителна сензорика улавят тези "вълни" например с ръце (дланите и пръстите най-вече) и могат да диагностицират заболявания в човешкото тяло... Имам личен опит...
Е, оттук е само една крачка до създаването на специални уреди, които да правят същото... Има цяла "сюрия" от схеми с интеграли и операционни усилватели, които "прихващат" т.нар. акупунктурни точки по тялото ни. Това е посоката...
Ще дойде време, когато и "записаните" енергии в разни "знаци, черти и резки" ще намерят своите апарати за изследване, но нека караме постепенно, за да разбулваме тъмнината, а не да я усилваме.
Има например информация от италиански учени, които са създали апаратура, способна да "чете" "записаните" вибрации (шумове, музикални тонове, реч) в пластовете маслени бои, с които художниците са рисували своите картини... При засъхването на маслените бои, се получават много фини микрокристални структури, които между временно са уловили дадена звукова "картина"...
Ето такива работи са интересни тук...
Другото, това дето някой си, бил "записал" в тези гривнички някаква Хипер енергия е чиста фалшификация... Тук положението е същото, както с фалшивите апаратчета за "уж" СЕ на разни шмекери...
И да знаеш, темата е много, много по-сериозна, от наглед при първи прочит...
Друг е въпросът "как Дяволът чете Евангелието?!"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия