Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи
Корекция на ДВГ предварението за газово гориво
getca:
Радико, дай да не се отплесваме от конкретния проблем, защото предложенията ти не го решават. Изрично при отварянето на темата направих уговорката, че ще се коментира само класически бензинов ДВГ без никакви изменения в конструкцията. При увеличаване на степента на сгъстяване се появяват други проблеми - натоварване на елементите на КММ, допълнителни корекции на аванса и т.н. Ако имаш желание отвори тема за подобни доработки, да не цапаме тази с излишни неща. Тук идеята е чрез правилна корекция на кривата на аванса, увеличаване на енергията на запалителния разряд и правилна настройка на качеството на горивната смес да постигнем максимално ефективна работа на бензинов ДВГ с газово гориво без доработки по конструкцията.
Радико:
MZK
Малко не ме доразбра. Нямам предвид добавяне на гарнитура или подобно нещо увеличаващо обема на камерата а запълване на част от обема на камерата с допълнителен метал.
Getca нямам интерес да отварям нова тема, това вече съм го правил и в двата варианта. Просто споделих малко опит. Ако някой има интерес ще помогна необходимо е едно гедоре 10-15 лв. за нова гарнитура и мерак.
loudnes:
Доста и хубави материали и мнения прочетох! Интересно ми е да чуя вашето мнение как биха повлияли иридиеви свещи в случая. Също така, какво печелим или губим от двуелектродни свещи. Според клипчето с камера в цилиндъра би следвало двуелектродна свещ да даде два фронта на пламъци и те да се разпространят по-бързо и да дадат повече тласък на буталото... иридиевата свещ сама по себе си пък ще даде много по-силна искра от обикновената (това заради конструкцията й... в интернет е описано какво представлява). Та това са моите размишления, но е добре да се чуят и други :)
Радико:
За иридиеви свещи нямам наблюдения, наскоро идва едно такси Шевролет електродите на свещите му бяха като иглички не съм сигурен дали не бяха циркониеви. Иначе с две отделни свещи брой го 10-15 конски сили отгоре, но при перфектно регулиране за да дават искра едновременно. говоря за повишаване на мощността без да се повиши разхода и съответно като върнеш газта се реализира икономия.
valex:
http://alexprofess.narod.ru/ignition/ignition03.htm
Тук има идеи който могат да се ползват за определяне на предварението.
http://www.sc-elpigaz.ru/content/69
Графика на корекциите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия