Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи
Корекция на ДВГ предварението за газово гориво
Markony_RS:
Здравейте пичове,много ме кефите и бих искал да си комуникирам с вас по теми касаещи автомобилите.Знам,че трудно приемате нови членове,но както твърдите вие фактите са си факти.Попаднах тук съвсем случайно,търсещ информация за нещо ново и нестандартно в областа на ТАП-вете ,което ме интересува лично.Естествено чичко гугъл ме отвя на блокираната тема на мистър Caduceus,където се смях със глас,но това е друга тема. Вярвам ,че всеки трябва да се занимава с това от което разбира и да натиска там със всички сили, за да реализира правилно вътрешната си енергия.Аз разбирам само от коли и с това се занимавам цял живот.Ако желаете малко допълнителна информация относно сонди,ЕКУта и начини на мислене на автомобилните инженери...с радост бих помогнал.Твърдя, че се доближавате до истината, но това, което четете в нета е 50% измама, така че графики и логики ползвани от недостоверни източници само ви подвеждат и пречат на ентусиазма Ви.
Личния ми интерес е да си "оптимизирам" автомобила си за работа на газ без магнити естествено. Ползвам го от 7 години само на газ, като съм променял през годините газовия инжекцион от поколение 3 до поколение 5 и сега се върнах на поколение 4 , заради по-голямата свобода която ми дава. Та в настройките на горивните карти нямам тайни. Знам как функционира и мисли бензиновия инжекцион. Предполагам как мисли газовия инжекцион...всъщност информацията за него е оскъдна, но логиката му ми е известна. От към гориво съм изстискал всичко. Остана запалването. Тук ядох голямо дърво с купешките ТАП-ве...затова търся нещо нестандартно и некомерсиално.
С други думи мога да допълня информацията, която ви липсва, ако желаете естествено..
Поздрави и ползотворна седмица!
getca:
Здрасти и добре дощъл!..
Дай малко инфо какви проблеми си имал с купешки аванс контролери. Аз карам с такъв от това лято и съм доволен. Иначе по запалването могат да се тунинговат и други неща, но си е играчка не за всеки. Газовите горива изгарят по-добре, запалени от мощен, продължителен във времето разряд между електродите на свещта. Оригиналните запалителни системи на каруците не могат да осигурят такива параметри на разряда, затова на Запад се продават цели тунинг китове. Другият начин е DIY - демек направи сам :) Има писано из форума доста по въпроса, ако разровиш.
В крайна сметка какво може да се оптимизира по запалването допълнително за ДВГ на бензин/газ:
* Аванс според вид гориво, обороти, горивна смес, температура;
* Енергия на запалителния разряд според обороти, напрежение на акумулатора, горивна смес.
А най-добрата оптимизация за такъв ДВГ е повишаване на степента на сгъстяване до 12-14. Това повишава рязко КПД и намалява разхода. В Youtube има клип на един руснак с Газел-а с изпилена глава, който говори за драстично намаление на разхода. С други думи двигател, проектиран за бензин, каквото и да го правиш, в крайна сметка не използва пълноценно газовото гориво. Следствието е повишен разход, проблеми с изпускателните клапани и т.н.
Е, стига толкова, че се унесох ;D
Поздрави !..
caduceus:
Markony_RS
Колега, понеже поне си си дал зор да прочетеш темата за нещата ми /не зная коя от всичките защото са няколко/ - не е лошо да погледнеш и тази с анкетата тук защото е показателна:
http://mazeto.net/index.php/topic,6079.0.html
а освен това както казваш, няма тайни в колите за теб и караш на газ, имаш от мен следната оферта. Изпращам ти за безплатен тест един комплект К3 от последно поколение /за него може да прочетеш повече в сайта ми тук/:
http://optimizatori.com/ModelK3.html
и да видиш типови монтажи тук:
http://optimizatori.com/Montaji%20K3.html
Може и да ти го монтирам на колата лично аз, ако си от София и като идвам там. Работа за 5-10 минути. До максимум половин час ще видиш сам разликите в работата на мотора.
Караш примерно две седмици и после решаваш дали това са глупости и ми го връщаш по куриер за моя сметка, или си го оставяш на съответната цена. Просто и ясно. Но после пишеш и тук какво си установил :)
Може да видиш това, което се случи при последния подобен тест на бензинова Тойота Пасео, без пипане на каквото и да било по настройки и т.н. Просто залепени четири кутии на колата - две на акумулатора и две на резервоара. Колегата пише и тук във форума, първо беше доста скептичен като теб - но видя с очите си. Понеже в този форум не се толерират такива неща поради глупост, завист или други неясни причини /затова са блокирани и темите/, колегата с Тойотата писа за теста тук:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=10&t=229:
Може да видиш и темата с доста мнения на потребители пак в моя форум тук:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=10&t=33
Там са показани и първите ми оптимизатори от модела К1, както и К3 /К2 беше междинен модел и в момента се ползва предимно като част от комплекта за камиони + две усилени кутии К3/.
Ако си съгласен с офертата, пусни ми в лично съобщение данни, за да ти пратя един комплект /или кажи ако искаш да го монтирам сам/. Колата ти не трябва да е от марките със блокаж на обедняването, за да реагират бензиновите дюзи и оттам газовите. Тези марки са VW и дъщерните им Сеат и Шкода, Шевролет и Форд, Хонда, някои модели на Мазда и Мицубиши, трицилиндровите на Рено, както и Дачиа. Почти всички други са ОК - БМВ, Ауди, Тойота, Субару, Пежо, Рено, Ситроен, Хюндай, Киа, Фиат и т.н. При Мерцедеси на бензин и дизел всичко е ОК, но при слагане на газови уредби има силно ограничаване на софта от българските майстори и също се блокира обедняването от ламбдата.
Относно ТАП-овете, ако си от София вероятно познаваш Румен Роев който прави собствен модел както с хардуерна /ключета/, така и със софтуерна настройка. Той също кара с мой оптимизатор К3 на метан /Хюндай Елантра/ и е сериозен специалист от доста години по въпроса за аванспроцесорите, така че може да се свържеш и с него и да си говорите кое и как.
При слагане на оптимизатор се задава малко по-голямо предварение от стандартното за газово гориво, обикновено +15 върши идеална работа. Същото се ползва и за метан, а ако може и още малко да се вдигне при метана /на Румен процесорите позволяват/ става съвсем добре.
Ако се направи всичко коректно и се ползват ТАП + К3, ще имаш над 20-25% ефект като икономия и същевременно 10-тина % повишение на мощността, поради радикално подобреното изгаряне. Ползите като тиха кола, ниско вътрешно триене резултиращо в повишена инерция и почти никакви вредни емисии не ги коментирам - те са допълнителни.
Тук хора с Лади не могат да ти дадат никакво ново инфо, а и троловете са доста - ще се убедиш от постовете, които ще последват незабавно ;D
Поздрави!
getca:
caduceus, уважаеми...ай,ай...какво ли толкова те притесни в коментара на Markony_RS ?.. Защо изобщо се месиш в чисто техническа тема, където не ти е мястото, ама изобщо ? Та, мъчейки се да си отговоря, не знам как точно да ти тегля една по-цветисто, но ме спира възпитанието. О, велики изобретателю, разкарай се, ако обичаш оттук и си пиши в собствения форум или каквото е там. Там и само там ще ти пеят хвалебствени песни и ще те турят на пиедестал. Тук ще има критики и отрицание периодично, макар и недостатъчно, а това не ти изнася. Станал си адски нагъл с досадната реклама в постовете си. Да не говорим пък за постоянното себеизтъкване, но то е типично за подобни на теб индивиди. Вземай си оргоните под мишница и се скрии някъде, крайно време е.
А относно хората с Лади - да, аз имам такава кола и още си я кътам, не виждам проблем в това. Виж за инфото си много в грешка, защото нито си ми на акъла, нито на опита, нито на образованието ако щеш. Между другото инфото е назад в темата и не само. Тъй че не агитирай човека да ти става рекламен агент, имаш си такива, които да ти величаят творенията.
А, и въпросният Румен не е някаква панацея, ъхъ.
Не ми се влиза в спорове и пререкания, но вече минаваш всички граници с наглост и нетърпимост към чужди мнения.
Съжалявам, не те познавам лично и нямам ни най-малко желание.
Модераторите могат да изтрият коментара, но държа да се знае мнението ми.
caduceus:
Както вече казах - очаквам да се обадят и останалите, които карат Москвич, моторетка ЧЗ, стар Пасат, Голф и т.н. ;D
Истински, реален тест getca - какво те притеснява пък теб това? Нещата са ясни и прозрачни
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия