Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Запалителни системи
Корекция на ДВГ предварението за газово гориво
valex:
getca
Налягането може да се увеличи или чрез намаляване на обема на камерата или чрез вкарване на по-вече 'материал' в нея :)
То излиза че трябва турбо ?
oniatam:
Я ми кажете са като сте толко разбирачи...
Кой от вас ще ми оправи колата да върви нормално на газ?!?
Значи ... тоя дето ми слага газовата я беше направил перфектно, не се разбираше кога е на газ кога на бензин само се чуваше клапана като отваря, абе перфектно.
Обаче! :-) :-) след две седмици каране ми светна чека и отидох да види какъв е проблема, оказа се, че не бил щракнал хубаво една букса.
Обаче като си тръгнах, нещо тая кола не върви както беше, викам, сигурно щото съм изморен и си въобразявам обаче не, на другия ден същото.
Звънкам по тел. и му казвам че нещо не е как трябва, а той ми казва е нали вчера я намалихме да не харчи толко.... бе нали ти казах да не я пипаш... и така ходих още поне 5-6 пъти и не може да я оправи, вика, всичко е перфектно :-) :-) :-)
Та от цялата работа си мисля че първия път я е направил без да иска и сега не знае как да я оправи.
Ако някой от вас се занимава професионално и разбира и може да я оправи ще му пращам и други да оправя.
juliang:
Геца... двигателя е бил проектиран и изработен да работи на бензин. Няма как да го оптимизираш да работи на газ. Можеш да се помъчиш да го пригодиш да работи някак си, но не и оптимално. Просто тоя мотор иска друго гориво.
С почти същия успех можеш да пробваш да "оптимизираш" бензинов мотор да работи с нафта... Като погледнеш на първо поглед между бенз. и дизел мотор няма голяма разлика - бутала, клапани, нещо се запалва и бута буталата... горивата и те горе-долу еднакви, правят се все от нефт, дори изглеждат почти еднакво. Обаче не се получава.
За да качиш степента на сгъстяване трябва или да промениш размера на камерата (което веднага те лишава завинаги от възможността да караш на бензин), или да правиш някакви изпълнения с турбо, което да работи само на газ... Аз ако имам парите да инвестирам в такава система, ще си карам на бензин, защото от разликата в цените едва ли ще избия инвестицията в близките 10 години. Отделно това означава ти и единствено ти да си поддържаш колата, защото във всеки сервиз ще вдигат рамене като вдигнат капака. Т.е. колата вече става и трудна за поддръжка, което хич не е без значение. Не може за всеки чарк от нея да чакаш доставка от чужбина и да не я караш по 1 месец.
--- Цитат на: getca в Декември 11, 2015, 06:43:01 pm ---Идеята на темата беше да се изясни защо е нужна такава корекция и в какви граници да е тя.
--- Край на цитат ---
Защото газта гори бавно. В какви граници - зависи в какви граници компа на колата може да се оправи сам. Което не му достига трябва да се компенсира.
--- Цитат на: getca в Декември 11, 2015, 06:43:01 pm ---Друг въпрос е колко ефективно се пали сместа при увеличен аванс с LPG/CNG. Има писано на първите страници и в темата за запалителни системи с повишена енергия на разряда.
--- Край на цитат ---
Дали ще предизвикаш взрива в дадено помещение с искра от реле или с факла... поне за мен няма голямо значение. Не мисля че запалването има някакъв решаващ принос при промяната на горивото от бензин към газ.
getca:
juliang, тия приказки съм ги слушал хиляди пъти, така че недей, моля... Карам доста години с LPG и мога да твърдя, че имам богат опит. Бензинов ДВГ работи без проблем с това гориво, друг въпрос е колко оптимално. Инвестицията в съвремен ГИ се избива без грижа, примери колкото щеш. Темата е отворена с конкретна цел и тя е какво определя различните настройки на аванса с това гориво. Идеята е някаква оптимизация на горивния процес.
Степента на сгъстяване не е кой знае какво да се повиши до 12 да речем. Маса народ ги прави тия неща и що пък да не можеш да караш на бензин ??? Може, може при добро желание и нужните знания как да стане.
--- Цитат ---Дали ще предизвикаш взрива в дадено помещение с искра от реле или с факла... поне за мен няма голямо значение. Не мисля че запалването има някакъв решаващ принос при промяната на горивото от бензин към газ.
--- Край на цитат ---
Хм, тук ме разочарова, човече...не очаквах от теб, но никога не е късно, де. Ай сега обърни на първите две страници и попрочети малко, има и клип на горивния процес, разни таблици, картинки и подобни. Малее, щом на тебе трябва да обяснявам, нещата са трагични, мдаа :( Отделно сигурно на 10-на места поне е писано при какви параметри на разряда пали газо-въздушната смес, ама кой да види. Нищо де, да повторя папагалски отново - запалителният пик е с около 30% по-голяма амплитуда, което изяжда част от енергията и разрядът намалява по време, което и без това е малко. Пример - VWто на MZK, 0.9mS, Honda CR-V, пак толкова и т.н. Защо е малко това време ми е писнало да обяснявам. Обяснението идва след гледане на споменатия клип и известна мозъчна гимнастика. Та, с многото изписани думи дотук исках да каже, че характеристиките на запалването имат доста голям дял в оптимизацията на горивния процес с LPG/CNG. Доказано с опита през годините.
А ти си край на бензин, лошо няма :) Всеки сам си прави избора. Абе нали уж за аванса идеше реч, че нещо се отнесоха писанията в друга посока :)
caduceus:
Мда, трагедията е пълна... Много приказки, схеми и таблици, псевдонаучни разсъждения, пък за единия "специалист" /дето кара на бензин а разсъждава за предварения при ДВГ при газ/ искрата не била важна, а другия бил правил преди 21 години спирачка на стенд и затова бил много компетентен... И по-добре да не беше казвал, че във великия ТУ - Сф имало един стенд / отпреди 20 + години, ама не се ползвал щото се чупел и ректора бил забранил ;D Еми как при 300 заявки за тестове на година да не затвориш стенда... Това е направо престъпление спрямо светлите неакадемични глави, а и тотална липса на бизнес нюх. Баси книжните плъхове - то затова няма истински инженери в тая страна...
Вие, скъпи колеги - дето не сте виждали на живо ТАП /аз карам вече с втори такъв, с различен тип настройки/ - вземете се в ръце и влезте малко в практиката! Няма смисъл да ми пишете за ОБД, 2,3,4,5 поколение газови инжекциони и "папагали" /демек газови компове дето копират бензиновите времена с коефициент/, като не сте пипали на живо нищо такова - а и не познавате от практиката как реагират различни модели коли с ТАП. Просто питайте хората които се занимават професионално с това - и не искам да чувам пак нищо лошо за Румен Р. при положение че не го познавате лично, защото не можете да му стъпите на малкия пръст в областта на ТАП-овете! Поне прочетете малко повече какво прави човекът и че няма нито един недоволен клиент от неговия продукт. Справка - например във форума на Рено.
И да - Маркони, нищо лично - но явно в наше село Б-я /и в ТУ-Русе също, не само в ТУ-София/ стендовете са от бай Тошово време, а нивото на т.нар. "специалисти" дето преподават там е още от по-ранно време /с малки изключения/ :) За сравнение ще ти кажа, че в Щутгарт /сами се сетете коя фирма има седалище там/ в един определен институт има 16 /шестнадесет/ стенда, а хората са тотални практици. Т.е. не пишат по форумите колко са велики, пък не знаят след 2000 г. какво има в бензиновите компове ;D
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия